Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Вісімнадцята сесія
Тип документу: Рішення сесій селищної ради
Дата: 09.07.2019
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Рішення вісімнадцятої сесії сьомого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Бабичу О.С. (0.02 МБ)
  2. Про надання громадянину Бондар В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Величко А.О. (0.02 МБ)
  4. Про надання громадянці Гладких Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Заріцькій С.П. (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду Кашину Володимиру Федоровичу для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських б (0.02 МБ)
  7. Про надання громадянці Коваленко О.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ковтуну Д.А (0.02 МБ)
  9. Про надання громадянину Маєвському А.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мороз О.М. (0.02 МБ)
  11. Про матеріальну допомогу Чміль В.К. (0.03 МБ)
  12. Про надання в оренду гр. Паламарчук Юлії Леонідівні земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (0.02 МБ)
  13. Відповідь Директору СТОВ «Придніпров’є» Циро О.О. (0.04 МБ)
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Полосьмак В.І. (0.02 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Полосьмак В.М. (0.02 МБ)
  17. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки (0.02 МБ)
  18. Про надання громадянці Семеняко Н.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність Смульській Інні Віталіївні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських (0.02 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Соя Г.Д. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Теремецька Н.О. (0.02 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ткаченко Л.І. (0.02 МБ)
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  30. Протокол засідання (0.02 МБ)
  31. Про затвердження Програми фінансового забезпечення компенсаційних виплат за надання пільг з оплати послуг зв’язку на 2019 рік (0.11 МБ)
  32. Про встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік (0.08 МБ)
  33. Протокол поіменного голосування 1 (0.42 МБ)
  34. Протокол поіменного голосування 2 (0.97 МБ)