Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Двадцять перша сесія
Тип документу: Рішення сесій селищної ради
Дата: 08.11.2019
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Рішення двадцять першої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.06 МБ)
  2. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Акуленок О.С. (0.03 МБ)
  3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бабич Р.Б. (0.03 МБ)
  4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Брагиді К.Д. (0.03 МБ)
  5. Про надання громадянину Бурбі В.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  6. Про надання громадянці Васеко К.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Височенко Т.М. (0.04 МБ)
  8. Про надання громадянину Войтовичу Р.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  9. Про надання громадянці Гладких К.К. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  10. Про надання громадянці Голобурді В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гусар Т.П. (0.03 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проекту відведення земельної ділянки гр. Гусар Т.П. (0.03 МБ)
  13. Про надання громадянину Даниленко М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Денисенко В.І. (0.04 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дима Л.В. (0.04 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дима Л.В. (0.04 МБ)
  17. Про надання громадянці Дідок В.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  18. Про надання громадянину Дідку С.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Жир Н.М. (0.04 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Жир Н.М. (0.04 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Звонку Д.І. (0.02 МБ)
  22. Про надання громадянці Карпенко Т.Ф. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Клименчук С.Г. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Клименчук Ю.В. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Коваленко М.П. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Коноваленко Н.В. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Коробок Г.К. (0.02 МБ)
  28. Про надання громадянці Коробок М.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Костюк М.М. (0.04 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курач Г.А. (0.04 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курач Г.А. (0.04 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курачу М.М. (0.04 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курачу М.М. (0.04 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курзаєвій К.А. (0.04 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курзаєвій К.А. (0.04 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Манько Т.М. (0.03 МБ)
  37. Про надання громадянці Марченко О.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мовлян А.Д. (0.04 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Нестеренко В.Т. (0.04 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Нестеренко В.Т. (0.04 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Новопашину М.М. (0.04 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Новопашену О.М. (0.04 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Приставці С.М. (0.04 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Приставці С.М. (0.04 МБ)
  45. Про припинення дії договору оренди земельних ділянок (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  46. Про припинення права користування Земельною ділянкою (0.02 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Радуль Т.П. (0.02 МБ)
  48. Про надання громадянці Ременюк М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Симоновій Н.Г. (0.02 МБ)
  50. Про надання громадянці Супрун Н.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  51. Про надання громадянину Ускову В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  52. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шаповал І.О. (0.03 МБ)
  53. Рішення другого пленарного засідання (0.03 МБ)
  54. Протокол засідання (0.03 МБ)
  55. Протокол поіменного голосування від 31.10 (0.13 МБ)
  56. Протокол поіменного голосування від 18.11 (0.24 МБ)