Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: Дванадцята сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 15.11.2021
Автор: Слободська Алла Іванівна
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проєкти рішень дванадцятої сесії восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до Статуту Любецького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Любецької селищної ради (0.05 МБ)
  2. Про передачу комунального майна на праві господарського відання (0.02 МБ)
  3. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Любецьке» Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  4. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Любеч Послуги» Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  5. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Любеч Продукт» Любецької селищної ради (0.03 МБ)
  6. Про матеріальну допомогу Бабичу М.І. (0.02 МБ)
  7. Про матеріальну допомогу Морозу О.В. (0.02 МБ)
  8. Про матеріальну допомогу на поховання (0.02 МБ)
  9. Про матеріальну допомогу на поховання (0.02 МБ)
  10. Про матеріальну допомогу на поховання (0.02 МБ)
  11. Про матеріальну допомогу Самоненко М.Т. (0.02 МБ)
  12. Про матеріальну допомогу Циганенко О.В. (0.02 МБ)
  13. Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей Любецької селищної ради (0.08 МБ)
  14. Про внесення змін до Положення про відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  15. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення ”Турбота“ по Любецькій селищній раді на 2021 рік (0.03 МБ)
  16. Про внесення змін до Статуту Любецького комунального закладу дошкільної освіти (ясла-сад) «Пролісок» Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  17. Про поводження з відходами (0.02 МБ)
  18. Про внесення змін до повної назви комунального закладу Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  19. Про затвердження звіту про виконання бюджету Любецької селищної ради за 9 місяців 2021 року (0.03 МБ)
  20. Про вилучення з постійного користування земельної ділянки Зленко О.В. (0.01 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Беляєва Т.І. (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бовда І.Г. (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Бузданова Л.М. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Буленок Г.Я. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Васеко О.М. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Горбачов Р.Л. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Горкавенко О.М. (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Динда І.М. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Дубик Л.І. (0.02 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Єсипова Т.М. (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Жиру А.М. (0.02 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Жир М.М. (0.02 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Капран О.П. (0.02 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Клименку І.Ю. (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ковтун Н.П. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Ковтун О.І. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Козловська Г.В. (0.02 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Козловський О.М. (0.02 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Костюк Л.М. (0.02 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Костюк Н.М. (0.02 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Кривопиша В.Б. (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Лазаренко А.М. (0.02 МБ)
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Леоненку А.І. (0.02 МБ)
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Леоненко В.М.дення земельної ділянки у приватну власність (0.02 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Леоненку С.П. (0.02 МБ)
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Лисенко Ю.В. (0.02 МБ)
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Маринець В.М. (0.02 МБ)
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Миргородов Д.А. (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мишко О.М. (0.02 МБ)
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мікуля Н.А. (0.02 МБ)
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ольховику М.В. (0.02 МБ)
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ольховик Н.П. (0.02 МБ)
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Репех С.Ю. (0.02 МБ)
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сердюк В.В. (0.02 МБ)
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сердюк Л.Д. (0.02 МБ)
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сердюк Т.І. (0.02 МБ)
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Симоненко В.В. (0.02 МБ)
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Смоліговець А.Г. (0.02 МБ)
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Смоліговець Н.Г. (0.02 МБ)
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Строга Н.М. (0.02 МБ)
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду Шаповал І.О. (0.02 МБ)
  62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Федотов А.А. (0.02 МБ)
  63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шаповал К.І. (0.02 МБ)
  64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шаповал К.І. (0.02 МБ)
  65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Щербаченко О.П. (0.02 МБ)
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ященко Н.Г. (0.02 МБ)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Попок Л.Г. (0.03 МБ)
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Буленок М.В. (2/3 частини), Коляда Л.П. (1/3 частини) (0.05 МБ)
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гутник Н.М. (1/2 частина) (0.05 МБ)
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Душко О.А. (0.03 МБ)
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Зубаха Д.Ю. (0.05 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Зубаха Д.Ю. (1/2 частина), Лут Л.М. (1/2 частина) (0.05 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Калівошко А.Л. (0.05 МБ)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Коваль Л.А. (0.05 МБ)
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мартиненко А.О. (0.05 МБ)
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Нестеренку П.І. (0.03 МБ)
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Калівошко А.Л. (0.05 МБ)
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Олійник Н.Ф. (0.05 МБ)
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Осипенко В.С. (0.05 МБ)
  80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Попок Л.Г. (0.03 МБ)
  81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Рибалко О.М. (1/2 частка) та Третяк Р.В. (1/2 частка) (0.05 МБ)
  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Семеняко М.І. (0.03 МБ)
  83. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Сердюк Л.Д. (0.03 МБ)
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Стаднікова Г.В. (0.03 МБ)
  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Стецьку В.О., Стецько С.О., Стецько А.В., Стецьку О.В. (0.03 МБ)
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Чайковська Л.Б. (0.05 МБ)
  87. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності паркової зони в смт Любеч (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Левченко М.П. (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Антоненко А.М. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабак М.О. (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабич В.В. (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабич В.І. (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабич О.В. (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бакалійко М.О. (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Батрак С.В. (0.03 МБ)
  96. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бойку П.Г. (0.03 МБ)
  97. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бурдученко О.В. (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Величко В.М. (0.03 МБ)
  99. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Висоцька Н.В. (0.03 МБ)
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Волковій К.Ж. (0.03 МБ)
  101. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Зленко І.Г. (0.03 МБ)
  102. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Коваленко В.М. (0.03 МБ)
  103. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Коваленко О.М. (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ковальчук М.І. (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кожановській Г.К. (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кореняк К.С. (0.03 МБ)
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Корогод В.М. (0.03 МБ)
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Крижанівський В.В. (0.03 МБ)
  109. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Крутило С.О. (0.03 МБ)
  110. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Крутило Т.В. (0.03 МБ)
  111. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Левченко М.П. (0.03 МБ)
  112. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Максименко М.А. (0.03 МБ)
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Манько П.І. (0.03 МБ)
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Манько С.А. (0.03 МБ)
  115. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Марчан О.В. (0.03 МБ)
  116. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Меняйло Н.В. (0.03 МБ)
  117. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Палій С.С. (0.03 МБ)
  118. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Плеснива Н.О. (0.03 МБ)
  119. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Радчук Н.А. (0.03 МБ)
  120. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Репех Н.М. (0.03 МБ)
  121. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решотко В.П. (0.03 МБ)
  122. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решотко М.С. (0.03 МБ)
  123. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Седляр М.Д. (0.03 МБ)
  124. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюк О.М. (0.03 МБ)
  125. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Смоліговець Д.С. (0.03 МБ)
  126. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Смоліговець С.П. (0.03 МБ)
  127. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Снітко Л.Б. (0.03 МБ)
  128. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Стецько С.О. (0.03 МБ)
  129. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Стрельцов А.Б. (0.03 МБ)
  130. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасенку А.П. (0.03 МБ)
  131. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасенко Л.М. (0.03 МБ)
  132. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасенко М.В. (0.03 МБ)
  133. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасенку П.І. (0.03 МБ)
  134. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасенку Т.П. (0.03 МБ)
  135. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Терещенко Г.В. (0.03 МБ)
  136. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ткаченко І.В. (0.03 МБ)
  137. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тютюнник М.М. (0.03 МБ)
  138. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Усольцев Д.С. (0.03 МБ)
  139. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Філипченко В.В. (0.03 МБ)
  140. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Халіманенко М.К. (0.03 МБ)
  141. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Халіманенко Т.К. (0.03 МБ)
  142. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Хандогий С.В. (0.03 МБ)
  143. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Хекало Н.В. (0.03 МБ)
  144. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Христенок Н.М. (0.03 МБ)
  145. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаповал К.В. (0.03 МБ)
  146. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаповал О.В. (0.03 МБ)
  147. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шуман Г.Т. (0.03 МБ)
  148. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ярмак А.В. (0.03 МБ)
  149. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Цицарев О.П. (0.03 МБ)
  150. Про надання гр. Кривопуск Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  151. Про надання гр. Куліда Т.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  152. Про надання гр. Мажуга І.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  153. Про надання гр. Манько А.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  154. Про надання гр. Манько А.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  155. Про надання гр. Марчан М.М. (1/2 частки) дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  156. Про надання гр. Навара В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  157. Про надання гр. Палій В.Ю. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  158. Про надання гр. Супрун Г.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  159. Про передачу у постійне користування земельних ділянок КП «Любеч Послуги» (0.03 МБ)
  160. Про затвердження Плану удосконалення послуги «Утримання та ремонту доріг і тротуарів на 2022-2026 роки» (0.02 МБ)
  161. Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії восьмого скликання від 06.10.2021 року «Про затвердження програми забезпечення національної безпеки та покращення матеріально- технічного забезпечення діяльності Ріпкинського районного відділу Управл (0.02 МБ)
  162. Про внесення змін до Статуту Малинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  163. Про затвердження стратегії розвитку Великозліївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Любецької селищної ради Чернігівської області на 2021 – 2027 роки (0.03 МБ)
  164. Про затвердження акту списання основних засобів (0.01 МБ)
  165. Про внесення змін до Положення про відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Любецької селищної ради (0.03 МБ)
  166. Пояснювальна записка до рішення дванадцятої сесії восьмого скликання від 18 листопада 2021 року (0.03 МБ)
  167. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020р. «Про селищний бюджет Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (0.05 МБ)
  168. Додаток 1 (0.06 МБ)
  169. Додаток 2 (0.06 МБ)
  170. Додаток 3 (0.05 МБ)
  171. Додаток 4 (0.03 МБ)
  172. ПЛАН УДОСКОНАЛЕННЯ ПОСЛУГИ УТРИМАННЯ ТА РЕМОНТУ ДОРІГ І ТРОТУАРІВ НА 2022 – 2026 р. р. (0.44 МБ)
  173. Додаток 1 до ПЛАНУ УДОСКОНАЛЕННЯ ПОСЛУГИ УТРИМАННЯ ТА РЕМОНТУ ДОРІГ І ТРОТУАРІВ НА 2022 – 2026 р. р. (0.77 МБ)
  174. Додаток 2 до ПЛАНУ УДОСКОНАЛЕННЯ ПОСЛУГИ УТРИМАННЯ ТА РЕМОНТУ ДОРІГ І ТРОТУАРІВ НА 2022 – 2026 р. р. (0.49 МБ)
  175. Додаток 3 до ПЛАНУ УДОСКОНАЛЕННЯ ПОСЛУГИ УТРИМАННЯ ТА РЕМОНТУ ДОРІГ І ТРОТУАРІВ НА 2022 – 2026 р. р. (0.03 МБ)
  176. Додаток 4 до ПЛАНУ УДОСКОНАЛЕННЯ ПОСЛУГИ УТРИМАННЯ ТА РЕМОНТУ ДОРІГ І ТРОТУАРІВ НА 2022 – 2026 р. р. (0.04 МБ)
  177. Про внесення змін до Статуту Тарасо-Шевченківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Любецької селищної ради (0.06 МБ)