Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Двадцята сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 06.09.2019
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проекти рішень двадцятої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Проекти рішень (0.08 МБ)
  2. Про внесення змін до селищного бюджету (2.54 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Веремієнку В.М. (0.04 МБ)
  4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ВПП « ЛУЧ» (0.03 МБ)
  5. Про надання громадянину Гацурі Г.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гацурі О.І. (0.04 МБ)
  7. Про надання громадянці Гладких Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Глазько О.М. (0.04 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Глазько О.М. (0.04 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Горогоцькій Н.В. (0.04 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Горогоцькій Н.В. (0.04 МБ)
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки гр. Городньому П.М. для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Деркач Г.М. (0.04 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Деркач Г.М. (0.04 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок М.П. (0.04 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок М.П. (0.04 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дятел С.М. (0.04 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дятел С.М. (0.04 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Жукотській А.М. (0.02 МБ)
  20. Про надання громадянці Карпенко Н.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  21. Про надання громадянці Кіпарис Т.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Кравченку М.М. (0.04 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Куштурній І.О. (0.04 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Лось Л.Б. та Пузан Г.Ю. (0.04 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мажузі Н.М. (0.04 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мажузі Н.М. (0.04 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мажузі Н.М. (0.04 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мажузі Н.М. (0.04 МБ)
  29. Про надання громадянці Мажузі С.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  30. Про надання громадянці Макарець Т.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  31. Про надання громадянці Манько М.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Меженнікову В.М. (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мироненко С.М. (0.03 МБ)
  34. Про надання громадянці Міщанин Г.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мореву О.П. (0.04 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мороз В.В. (0.03 МБ)
  37. Про надання громадянці Денисенко В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  38. Про надання громадянці Курач Г.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  39. Про надання громадянину Курач М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  40. Про надання громадянину Мовлян А.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  41. Про надання громадянці Приставка С.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  42. Про надання громадянці Піскун Т.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  43. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок під проектно-польовими шляхами СТОВ «Дружба-Нова» (0.02 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Пономар Ж.М. (0.04 МБ)
  45. Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Пузан В.В. (0.04 МБ)
  47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Радуль Т.П. (0.03 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Ребезі О.В. (0.04 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Супрун А.П. (0.04 МБ)
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Супрун А.П. (0.04 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарарако В.М. (0.04 МБ)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарарако В.М. (0.04 МБ)
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарарако В.М. (0.04 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарарако В.М. (0.04 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарарако В.М. (0.04 МБ)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарарако В.М. (0.04 МБ)
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ткач В.В. (0.04 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ткач В.В. (0.04 МБ)
  59. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  60. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  61. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  62. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості (0.02 МБ)
  63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.03 МБ)
  64. Про надання громадянці Федьович Н.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Царик В.Г. (0.02 МБ)
  66. Про надання громадянину Царику В.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  67. Про надання громадянину Царику В.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  68. Про надання громадянці Царик О.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  69. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Швець В.В. (0.03 МБ)
  70. Про надання громадянці Швець В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Юрченко Н.П. (0.04 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Юрченко Н.П. (0.04 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Юрченко Н.П. (0.04 МБ)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Юрченко С.М. (0.04 МБ)