Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Двадцять друга сесія
Тип документу: Рішення сесій селищної ради
Дата: 21.11.2019
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Рішення двадцять другої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік з додатками (3.19 МБ)
  2. Про надання громадянці Афісовій Н.Н. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гладких Н.М. (0.04 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дятел С.М. (0.04 МБ)
  5. Про надання громадянці Житковій Г.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  6. Про надання громадянину Кулішу В.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Макарець Т.В. (0.04 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Матієнко В.І. (0.04 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мекшун Н.В. (0.04 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Міщанин Г.М. (0.04 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Позняку С.В. (0.04 МБ)
  12. Про надання в оренду гр. Руденко Н.В. земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.02 МБ)
  13. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (0.02 МБ)
  14. Про надання громадянам Пустовойту С.М. та Роговому А.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  15. Про надання громадянину Сердюку М.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Сердюк С.М. (0.04 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Царіку В.Г. (0.04 МБ)
  18. Про надання громадянці Ященко Н.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Піскун Т.В. (0.04 МБ)
  20. Протокол поіменного голосування (0.9 МБ)
  21. Протокол (0.02 МБ)