Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Двадцять четверта сесія
Тип документу: Рішення сесій селищної ради
Дата: 07.02.2020
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Рішення двадцять четвертої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до cелищного бюджету на 2020 рік (0.05 МБ)
  2. Додатки 1-7 до до рішення селищної ради (0.13 МБ)
  3. до рішення селищної ради (0.02 МБ)
  4. до рішення селищної ради (0.02 МБ)
  5. до рішення селищної ради (0.02 МБ)
  6. до рішення селищної ради (0.01 МБ)
  7. до рішення селищної ради (0.02 МБ)
  8. «Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами, надання дозволів на розробку проектів землеустрою та агрохімічних паспортів земельних ділянок» (0.02 МБ)
  9. Додаток 1 до рішення «Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами, надання дозволів на розробку проектів землеустрою та агрохімічних паспортів земельних діл (0.01 МБ)
  10. Додаток 2 до рішення «Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами, надання дозволів на розробку проектів землеустрою та агрохімічних паспортів земельних діл (0.01 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Антоненко В.В. (0.03 МБ)
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Атрощенку О.В. (0.03 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Атрощенку О.І. (0.03 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Афісовій Н.Н. (0.05 МБ)
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабичу В.М. (0.03 МБ)
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабич Л.Г. (0.03 МБ)
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабич О.П. (0.03 МБ)
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабич Т.К. (0.03 МБ)
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Баглій І.Б. (0.03 МБ)
  20. Про надання громадянці Баришевій В.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Білорус А.І. (0.03 МБ)
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Богуш В.О. (0.03 МБ)
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Болілій Л.П. (0.03 МБ)
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Брагиді Г.І. (0.03 МБ)
  25. Про Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Брагіді М.В.надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну (0.03 МБ)
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Брагіді М.В. (0.03 МБ)
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Брагиді Л.М. (0.03 МБ)
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Брагиді Л.М. (0.03 МБ)
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Брехун І.Й. (0.03 МБ)
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Буленку В.П. (0.03 МБ)
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ващенок Н.В. (0.03 МБ)
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Величко Т.І. (0.03 МБ)
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Веремієнко М.М. (0.03 МБ)
  34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Веремієнко О.В. (0.03 МБ)
  35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Веремієнко О.М. (0.03 МБ)
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Власенку М.Г. (0.03 МБ)
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Воробей Н.М. (0.03 МБ)
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Воробйовій Л.І. (0.03 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гацурі З.Ю. (0.03 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельноїділянки Голобурді С.Д. (0.02 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Голобурді В.М. (0.04 МБ)
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Голобурді Н.І. (0.03 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Головач Г.О. (0.05 МБ)
  44. Про надання громадянці Гопаченко Г.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Горбачовій О.В. (0.03 МБ)
  46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Грищенко І.М. (0.03 МБ)
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Грищенку М.П. (0.03 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх в оренду гр. Гурину В.М. (0.02 МБ)
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гурин Л.В. (0.03 МБ)
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гусар Т.П. (0.03 МБ)
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Даниленку М.Б. (0.03 МБ)
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Денисенко З.М. (0.03 МБ)
  53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дідок Т.С. (0.03 МБ)
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дубік Н.В. (0.03 МБ)
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дьоміну В.І. (0.03 МБ)
  56. Про надання громадянину Дятел М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жабі З.К. (0.03 МБ)
  58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жир Н.О. (0.03 МБ)
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жир Н.С. (0.03 МБ)
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жир О.П. (0.03 МБ)
  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Загрудній Н.В. (0.03 МБ)
  62. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Звонок Т.Т. (0.03 МБ)
  63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Зоріній Л.А. (0.03 МБ)
  64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Каракаї Н.В. (0.03 МБ)
  65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Каржаневській А.М. (0.03 МБ)
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Карпенко Т.Ф. (0.04 МБ)
  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кахерському В.В. (0.03 МБ)
  68. Про надання громадянці Кирильченко В.Т. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Клименок М.М. (0.03 МБ)
  70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Клименок Л.О. (0.03 МБ)
  71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Клименок О.С. (0.03 МБ)
  72. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Клименчуку Є.Ю. (0.02 МБ)
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кондратенко Л.В. (0.03 МБ)
  74. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коноваленку В.А. (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Коноваленко Н.Є. (0.03 МБ)
  76. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коноваленку О.М. (0.03 МБ)
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Коробок М.Г. (0.04 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Костюк С.В. (0.03 МБ)
  79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кравченко С.П. (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Красноталь Л.В. (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кривопуск С.В. (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Куксач В.Г. (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Куксач В.Г. (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Левченко О.В. (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Леоненко С.В. (0.03 МБ)
  86. ПрПро надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Литвиненко О.М.о надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приват (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Литвиненко О.М. (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лісовий В.І. (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лутченко Г.В. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (0.07 МБ)
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мажузі М.М. (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Македон В.В. (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Максименку О.П. (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Манько А.Б. (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мартиненко О.М. (0.03 МБ)
  96. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Матвієнку М.О. (0.03 МБ)
  97. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Махоніну М.Ю. (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мекшун В.Г. (0.03 МБ)
  99. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мелещенку С.М. (0.03 МБ)
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства МіщанинГ.М. (0.03 МБ)
  101. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенко А.В. (0.03 МБ)
  102. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Моренець Н.М. (0.03 МБ)
  103. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Морозу О.В. (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Москаленко А.Д. (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Москаленко В.М. (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Москаленку Д.М. (0.03 МБ)
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мхитарян Т.П. (0.03 МБ)
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ничипоренку А.В. (0.03 МБ)
  109. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Обитоцькому С.В. (0.03 МБ)
  110. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Палій В.І. (0.03 МБ)
  111. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Панасевич О.Г. (0.03 МБ)
  112. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Плещову В.В. (0.03 МБ)
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Полосьмак К.В. (0.03 МБ)
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Поплавській В.В. (0.03 МБ)
  115. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  116. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  117. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  118. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (0.02 МБ)
  119. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.03 МБ)
  120. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  121. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  122. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  123. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  124. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  125. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  126. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  127. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  128. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (0.02 МБ)
  129. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  130. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  131. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  132. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  133. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  134. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  135. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  136. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  137. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  138. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  139. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  140. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  141. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  142. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  143. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  144. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  145. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  146. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  147. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  148. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  149. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  150. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  151. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Пузан В.В. (0.02 МБ)
  152. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Пустовойту С.М. та Роговому А.В. (0.04 МБ)
  153. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Радчуку А.М. (0.03 МБ)
  154. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Самоненко В.Ф. (0.03 МБ)
  155. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Самоненко Г.І. (0.03 МБ)
  156. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Самоненко С.Л. (0.03 МБ)
  157. Про надання громадянці Сапон Г.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  158. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сахран С.О. (0.03 МБ)
  159. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Семендяй М.М. (0.03 МБ)
  160. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Семенченко М.О. (0.03 МБ)
  161. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Семешку В.Ф. (0.03 МБ)
  162. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сергієнко Л.О. (0.03 МБ)
  163. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сидоренко Г.Ф. (0.03 МБ)
  164. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сліпкевичу О.О. (0.03 МБ)
  165. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Слободській С.А. (0.03 МБ)
  166. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Смоліговець І.І. (0.03 МБ)
  167. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проекту відведення земельної ділянки гр. Москаленко Д.М. (0.03 МБ)
  168. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Супрун Н.О. (0.04 МБ)
  169. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарараці Л.В. (0.03 МБ)
  170. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу В.М. (0.03 МБ)
  171. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Н.К. (0.03 МБ)
  172. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Т.Г. (0.03 МБ)
  173. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тарасенко К.В. (0.03 МБ)
  174. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасенко О.В. (0.03 МБ)
  175. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Теремецькій Л.В.. (0.03 МБ)
  176. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Теремецькому Г.Г. (0.03 МБ)
  177. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Теремецькому Г.Ю. (0.03 МБ)
  178. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тетеріна О.О. (0.03 МБ)
  179. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ткач Т.Г. (0.03 МБ)
  180. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ускову В.І. (0.04 МБ)
  181. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Федосенку Б.Ф. (0.03 МБ)
  182. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Федяй С.В. (0.03 МБ)
  183. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Хвостику Б.І. (0.03 МБ)
  184. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Хвостик Л.І. (0.03 МБ)
  185. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Цупіковій В.А. (0.03 МБ)
  186. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Червяк Н.Г. (0.03 МБ)
  187. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шалупні Н.І. (0.03 МБ)
  188. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шевченко М.В. (0.03 МБ)
  189. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шейновій К.В. (0.03 МБ)
  190. Про надання громадянці Шугай К.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  191. Про надання громадянці Шугай К.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  192. Про надання громадянці Шугай К.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  193. Про надання громадянці Шугай К.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  194. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Юрченко О.О. (0.03 МБ)
  195. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ясковець А.С. (0.03 МБ)
  196. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ященку В.М. (0.03 МБ)
  197. Протокол поіменного голосування (0.22 МБ)
  198. Протокол поіменного голосування третього пленарного засідання (0.24 МБ)
  199. Протокол (0.03 МБ)
  200. Протокол третього пленарного засідання (0.02 МБ)