Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Двадцять п'ята сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 18.02.2020
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проекти рішень двадцать п'ятої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про матеріальну допомогу Грищенко М.П. (0.02 МБ)
  2. Про матеріальну допомогу Кондратенко Я.М. (0.02 МБ)
  3. Про матеріальну допомогу Мажузі М.В. (0.02 МБ)
  4. Про матеріальну допомогу Омельченко Ю.Г. (0.02 МБ)
  5. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення (0.02 МБ)
  6. Про продовження терміну дії договору оренди нежитлового приміщення Потєхіному М.М. (0.02 МБ)
  7. Звіт про виконання селищного бюджету за 2019 рік (0.02 МБ)
  8. Додаток до Звіту про виконання селищного бюджету за 2019 рік (0.58 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Дрозду Г.Ф. (0.02 МБ)
  10. Про надання громадянину Андрушок М.М, дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  11. Про надання громадянину Анисовець А.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  12. Про надання громадянину Анисовець В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  13. Про надання громадянці Бабак Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  14. Про надання громадянці Бастун В.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  15. Про надання громадянці Бастун В.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  16. Про надання громадянці Болотенко В.С. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Дрозду Г.Ф. (0.02 МБ)
  18. Про надання громадянину Андрушок М.М, дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  19. Про надання громадянину Анисовець А.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  20. Про надання громадянину Анисовець В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  21. Про надання громадянці Бабак Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  22. Про надання громадянці Бастун В.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  23. Про надання громадянці Бастун В.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  24. Про надання громадянці Болотенко В.С. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  25. Про надання громадянці Заровній Н.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  26. Про надання громадянці Калашник Л.Б. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  27. Про надання громадянці Калівошко Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  28. Про надання громадянину Карак М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  29. Про надання громадянину Дятлу М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  30. Про надання громадянці Литвиненко В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  31. Про надання громадянці Ляшенко Л.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  32. Про надання громадянці Манько Н.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  33. Про надання громадянці Манько Н.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  34. Про надання громадянці Марченко О.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  35. Про надання громадянці Олійник О.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  36. Про надання громадянці Пищик Л.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  37. Про надання громадянці Самоненко Г.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  38. Про надання громадянину Сердюк М.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  39. Про надання громадянину Тарарака М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  40. Про надання громадянину Шаповалу В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  41. Про надання громадянину Шокур В.М, дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  42. Про надання громадянці Шуман Л.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  43. Про надання громадянину Шуман М.Б. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  44. Про внесення змін до рішення двадцятої сесії VІІ скликання селищної ради від 27.09.2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (0.02 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Позняку С.В. (0.04 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бурбі В.Г. (0.04 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бурбі В.Г. (0.04 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Васеко К.В. (0.04 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Височенко Т.М. (0.04 МБ)
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Войтовичу Р.М. (0.04 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Войтовичу Р.М. (0.04 МБ)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Грищенку М.К. (0.04 МБ)
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Даниленку М.М. (0.04 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Даниленку М.М. (0.04 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок В.В. (0.04 МБ)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок С.М. (0.04 МБ)
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок С.М. (0.04 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Житковій Г.О. (0.04 МБ)
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Каміні А.В. (0.04 МБ)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кіпарис Т.М. (0.04 МБ)
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кулішу В.В. (0.04 МБ)
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курачу М.В. (0.04 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курач О.Д. (0.04 МБ)
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Куценко Л.О. (0.04 МБ)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ременюк М.М. (0.04 МБ)
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Сердюку М.А. (0.04 МБ)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Сердюку М.А. (0.04 МБ)
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Сердюку М.А. (0.04 МБ)
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Скоринцовій Ю.А. (0.04 МБ)
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарасенко Н.О. (0.04 МБ)
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Царику В.Г. (0.04 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Червяку В.П. (0.04 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ященко Н.Г. (0.04 МБ)
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жиру М.М. (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жукотській Г.Б. (0.03 МБ)
  76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Колениченку В.В. (0.03 МБ)
  77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Крижанівській К.В. (0.03 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Куксачу Є.О. (0.03 МБ)
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Куксач І.М. (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мурашко М.А. (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Неділі С.Ю. (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Федьку Р.А. (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Халіманенку М.К. (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Халіманенку Т.К. (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Хролу Д.М. (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шокур А.В. (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шокуру О.В. (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шуману В.Б. (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шуман Т.П. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Балихіну М.О. (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондару В.І. (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондар Л.І. (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондару О.В. (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Волощук Т.П. (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Голин В.М. (0.03 МБ)
  96. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Даниленко Г.В. (0.03 МБ)
  97. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Даниленку Я.В. (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дятлу М.М. (0.03 МБ)
  99. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Карак В.Г. (0.03 МБ)
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кожедубу В.І. (0.03 МБ)
  101. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кожедубу О.І. (0.03 МБ)
  102. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Македон М.І. (0.03 МБ)
  103. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мартиненко М.В. (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мартиненку С.П. (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мартиненко Т.О. (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мекшун І.М. (0.03 МБ)
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Наварі С.В. (0.03 МБ)
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Неділі Ю.В. (0.03 МБ)
  109. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Обитоцькій І.М. (0.03 МБ)
  110. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Огнівенко С.М. (0.03 МБ)
  111. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Орлу Б.П. (0.03 МБ)
  112. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Орел Н.В. (0.03 МБ)
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Орлу Р.П. (0.03 МБ)
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пилипенку М.О. (0.03 МБ)
  115. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Полосьмаку В.М. (0.03 МБ)
  116. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Полосьмак О.К. (0.03 МБ)
  117. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Протченку М.М. (0.03 МБ)
  118. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решетник Л.К. (0.03 МБ)
  119. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Семенюк Г.А. (0.03 МБ)
  120. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Симонову Ю.В. (0.03 МБ)
  121. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Симоновій М.С. (0.03 МБ)
  122. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Симоновій С.І. (0.03 МБ)
  123. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Л.М. (0.03 МБ)
  124. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Т.М. (0.03 МБ)
  125. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Червяку О.В. (0.03 МБ)
  126. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Чухно І.І. (0.03 МБ)
  127. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шугалій В.В. (0.03 МБ)
  128. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шуман Н.П. (0.03 МБ)
  129. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондаренко І.С. (0.03 МБ)
  130. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондаренко М.А. (0.03 МБ)
  131. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Іногда А.А. (0.03 МБ)
  132. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Іногда Г.А. (0.03 МБ)
  133. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Іногда М.А. (0.03 МБ)
  134. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Клименок В.С. (0.03 МБ)
  135. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Круглову І.Г. (0.03 МБ)
  136. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кругловій С.І. (0.03 МБ)
  137. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кузубу М. В. (0.03 МБ)
  138. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кузуб Н.М. (0.03 МБ)
  139. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лічицькій К.Г. (0.03 МБ)
  140. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Македон Р.О. (0.03 МБ)
  141. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенку О.В. (0.03 МБ)
  142. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенко З.П. (0.03 МБ)
  143. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Москаленку Р.А. (0.03 МБ)
  144. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Москаленко Т.М. (0.03 МБ)
  145. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шуман М.П. (0.03 МБ)