Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Двадцять п'ята сесія
Тип документу: Рішення сесій селищної ради
Дата: 28.04.2020
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Рішення двадцять п'ятої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Протокол першого пленарного засідання (0.03 МБ)
  2. Протокол поіменного голосування першого пленарного засідання (1.87 МБ)
  3. Про внесення змін до селищного бюджету (4.98 МБ)
  4. Про матеріальну допомогу Грищенко М.П. (0.02 МБ)
  5. Про матеріальну допомогу Грищенко М.П. (0.02 МБ)
  6. Про затвердження Програми «Забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Любецької об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (0.02 МБ)
  7. Про продовження терміну дії договору оренди нежитлового приміщення Потєхіному М.М. (0.02 МБ)
  8. Про скасування рішення сесії селищної ради від 27 травня 2019 року (0.02 МБ)
  9. Про встановлення знижки з плати на харчування дітей у КДНЗ «Пролісок» (0.02 МБ)
  10. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Волощук Т.П. (0.03 МБ)
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гірник В.Л. (0.03 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кожедубу О.І. (0.03 МБ)
  14. Про внесення змін до рішення двадцятої сесії VІІ скликання селищної ради від 27.09.2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Л.М. (0.03 МБ)
  16. Про створення громадських пасовищ за межами населених пунктів смт Любеч, с. Малинівка, с. Смолигівка, с. Скитьки, с. Павлівка, с. Тараса-Шевченка, с. Мокрі Велички (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Дрозду Г.Ф. (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ ім. Шевченка (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кулішу В.В. (0.04 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Позняку С.В. (0.04 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ременюк М.М. (0.04 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ященко Н.Г. (0.04 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бурбі В.Г.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встан (0.04 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Васеко К.В. (0.04 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Височенко Т.М. (0.04 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Войтовичу Р.М. (0.04 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Войтовичу Р.М. (0.04 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Грищенку М.К. (0.04 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Даниленку М.М. (0.04 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Даниленку М.М. (0.04 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок В.В. (0.04 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок С.М. (0.04 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок С.М. (0.04 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Житковій Г.О. (0.04 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Каміні А.В. (0.04 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кіпарис Т.М. (0.04 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курачу М.В. (0.04 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Курач О.Д. (0.04 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Куценко Л.О. (0.04 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ременюк М.М. (0.04 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Сердюку М.А. (0.04 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Сердюку М.А. (0.04 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Скоринцовій Ю.А. (0.04 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарасенко Н.О. (0.04 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Царику В.Г. (0.04 МБ)
  46. Про затвердження теПро затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Червяку В.П.хнічної документації із землеустрою щодо вст (0.04 МБ)
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Обитоцькій І.М. (0.03 МБ)
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мартиненко Т.О. (0.03 МБ)
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Полосьмак О.К. (0.03 МБ)
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шуман Т.П. (0.03 МБ)
  51. Про надання громадянину Андрушок М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  52. Про надання громадянину Анисовець А.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  53. Про надання громадянину Анисовець В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Антоненко Т.Л. (0.03 МБ)
  55. Про надання громадянці Бабак Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  56. Про надання громадянці Бастун В.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  57. Про надання громадянці Бастун В.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Богушу М.О. (0.03 МБ)
  59. Про надання громадянці Болотенко В.С. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондаренко М.А. (0.03 МБ)
  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Голин В.М. (0.03 МБ)
  62. Про надання громадянину Карак М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жукотській Г.Б. (0.03 МБ)
  64. Про надання громадянці Заровній Н.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  65. Про надання громадянці Калашник Л.Б. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  66. Про надання громадянці Калівошко Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  67. Про надання громадянину Дятлу М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Клименок В.С. (0.03 МБ)
  69. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковтун Д.А. (0.03 МБ)
  70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кожедубу В.І. (0.03 МБ)
  71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Колениченку В.В. (0.03 МБ)
  72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кривопуск В.Т. (0.03 МБ)
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Куксачу Є.О. (0.03 МБ)
  74. Про надання громадянці Литвиненко В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  75. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лутченко О.В. (0.03 МБ)
  76. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лутченко О.В. (0.03 МБ)
  77. Про надання громадянці Ляшенко Л.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Македон Р.О. (0.03 МБ)
  79. Про надання громадянці Манько Н.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  80. Про надання громадянці Манько Н.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мартиненко М.В. (0.03 МБ)
  82. Про надання громадянці Марченко О.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенку О.В. (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенко З.П. (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  87. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мельнику А.М. (0.08 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва гр. Стельмах І.І. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шалупні Є.В. (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шмат В.І. (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок під проектно-польовими шляхами ТОВ «ім. Шевченка» (0.02 МБ)
  93. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Наварі С.В. (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Неділі С.Ю. (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Огнівенко С.М. (0.03 МБ)
  96. Про надання громадянці Олійник О.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  97. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ольховик О.І. (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Орел Н.В. (0.03 МБ)
  99. Про надання громадянці Пищик Л.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  100. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Полосьмак В.М. (0.03 МБ)
  101. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решетник Л.К. (0.03 МБ)
  102. Про надання громадянці Самоненко Г.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  103. Про надання громадянину Сердюк М.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Симонову Ю.В. (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Теремецькому Г.Г. (0.03 МБ)
  106. Про надання громадянину Тарарака М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Федьку Р.А. (0.03 МБ)
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Хролу Д.М. (0.03 МБ)
  109. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Червяку О.В. (0.03 МБ)
  110. Про надання громадянину Шаповалу В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  111. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шокур А.В. (0.03 МБ)
  112. Про надання громадянину Шокур В.М, дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шокуру О.В. (0.03 МБ)
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шугалій В.В. (0.03 МБ)
  115. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шуману В.Б. (0.03 МБ)
  116. Про надання громадянці Шуман Л.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.03 МБ)
  117. Про надання громадянину Шуман М.Б. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  118. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва гр. Вербицький Д.М. (0.03 МБ)
  119. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду для ведення городництва гр. Щуковській С.А. (0.03 МБ)
  120. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сердюку М.О. (0.03 МБ)
  121. Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок (оренда невитребуваних земельних часток (паїв) (0.03 МБ)
  122. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки (0.02 МБ)
  123. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  124. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Клецун П.О. (0.02 МБ)
  125. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Кравець Г.С. (0.02 МБ)
  126. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Кучерявий П.В. (0.02 МБ)
  127. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Мекшун О.Г. (0.02 МБ)
  128. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Мозговенко О.В. (0.02 МБ)
  129. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Плещов В.В. (0.02 МБ)
  130. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Пузан Н.І. (0.03 МБ)
  131. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Шмат В.І. (0.02 МБ)
  132. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Бондаренко М.В. (0.02 МБ)
  133. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Македон О.О. (0.02 МБ)
  134. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Македон Р.О. (0.02 МБ)
  135. Рішення про припинення права користування земельною ділянкою Мозговенко О.В. (0.02 МБ)
  136. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під потенційно небезпечним об’єктом (0.02 МБ)