Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Третя сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 20.05.2020
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проекти рішень позачергової двадцять шостої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження типової форми Контракту з керівниками закладів загальної середньої освіти Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  2. Типовий контракт з керівниками закладів освіти (2.79 МБ)
  3. Про надання матеріальної допомоги Келеру В.І. (0.02 МБ)
  4. Про надання матеріальної допомоги на поховання. (0.02 МБ)
  5. Про затвердження передавального акту Мохначівської сільської ради (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу Бойко О.В. на приватизацію квартири (0.02 МБ)
  7. Про продовження терміну дії договору оренди комунального майна (0.02 МБ)
  8. Про уповноважену особу на укладання (припинення) строкових договорів (контрактів) з керівниками закладів загальної середньої освіти (0.02 МБ)
  9. Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт об’єктів комунальної власності Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  10. Про внесення змін до cелищного бюджету на 2020 рік (0.05 МБ)
  11. Додатки до проекту рішення про внесення змін до cелищного бюджету на 2020 рік (3.93 МБ)
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду для ведення городництва гр. Кахерському В.В (0.03 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СТОВ «Придніпров’є» (0.02 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СТОВ «Придніпров’є» (0.02 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Баришевій В.В. (0.04 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гопаченко Г.П. (0.04 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кирильченко В.Т. (0.04 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Маєвському А.В. (0.04 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Сапон Г.Г. (0.04 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шугай К.О. (0.04 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шугай К.О. (0.04 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шугай К.О. (0.04 МБ)
  23. Про надання гр. Артюх Г.С. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ОСББ «Добробут» (0.04 МБ)
  25. Про надання гр. Богуш Л.Д, дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  26. Про надання гр. Городна О.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  27. Про надання гр. Городна О.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  28. Про надання гр. Даниленку М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  29. Про надання гр. Дєдку Г.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  30. Про надання гр. Дрозд С.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  31. Про надання гр. Жиру А.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  32. Про надання громадянину Жураковському А.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  33. Про надання гр. Клевцю О.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  34. Про надання гр. Клименку М.П. та Клименку В.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  35. Про надання громадянці Коваленко М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  36. Про надання гр. Коробку В.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  37. Про надання гр. Коробку В.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  38. Про надання гр. Кравченку В.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  39. Про надання гр. Кравченка В.С. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  40. Про надання гр. Манько А.В. та Тарараці С.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  41. Про надання громадянці Мозговенко В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  42. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельнику М.О. (0.03 МБ)
  43. Про надання громадянці Мозговенко В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  44. Про надання гр. Наварі О.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  45. Про надання гр. Обитоцькому О.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  46. Про надання гр. Палій Г.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  47. Про надання громадянину Полевику О.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  48. Про надання гр. Полотняк В.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  49. Про надання громадянці Пузан Н.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  50. Про надання громадянці Рак Г.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  51. Про надання гр. Рябок Н.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  52. Про надання громадянці Савон О.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  53. Про надання гр. Семененко М.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  54. Про надання гр. Сергієнко В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  55. Про надання гр. Смоліговцю С.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  56. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сотнику І.М. (0.03 МБ)
  57. Про надання гр. Супруну А.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  58. Про надання гр. Сухановій Т.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  59. Про надання гр. Теремецькій Л.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  60. Про надання гр. Тищенко С.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  61. Про надання гр. Хамко Г.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  62. Про надання гр. Хрей В.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  63. Про надання громадянці Шайкіній О.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  64. Про надання гр. Шугалій А.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  65. Про надання гр. Шумана К.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  66. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Теремецькому Г.Г. (0.03 МБ)
  67. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  68. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  69. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)
  70. Про припинення права користування земельною ділянкою (0.02 МБ)