Скликання: Сьоме скликання
Сесія / комісія: Двадцять дев'ята сесія
Тип документу: Рішення сесій селищної ради
Дата: 15.09.2020
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Рішення двадцять дев'ятої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до cелищного бюджету на 2020 рік (0.02 МБ)
  2. Додаток 1 до рішення Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  3. Додаток 2 до рішення Любецької селищної ради (0.01 МБ)
  4. Додаток 3 до рішення Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  5. Додаток 6 до рішення Любецької селищної ради (0.22 МБ)
  6. Про матеріальну допомогу Клевець Л.М. (0.02 МБ)
  7. Про матеріальну допомогу Крижанівській Н.І. (0.02 МБ)
  8. Про матеріальну допомогу Леоненко Г.Г. (0.02 МБ)
  9. Про матеріальну допомогу Самоненку С.М. (0.02 МБ)
  10. Про матеріальну допомогу Федяю С.В. (0.02 МБ)
  11. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення (0.02 МБ)
  12. Про внесення змін до штатного розпису комунального закладу «Галківської сільської бібліотеки» (0.02 МБ)
  13. Протокол засідання двадцять дев’ятої сесії сьомого скликання (0.04 МБ)
  14. Протокол поіменного голосування (7.74 МБ)
  15. Про внесення змін у додаток до рішення 24 сесії Любецької селищної ради від 30.01.2020року «Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами, надання дозволів на роз (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Єфіменко І.М.я проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Герман О.В. (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Герман О.В. (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Ковальківській І.С. (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Кононенку Р.Г. (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Кравченко Н.В. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Крижанівській К.В. (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Куксач Є.О. (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Куксач І.М. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Куксачу М.М. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Мойсіенко О.С. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Мурашко М.А. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Назарчуку Я.Г. (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Петрич Н.П. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки Супрун І.М. (0.02 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Баглей М.В. та Мажузі Г.О. (0.05 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Вечірському М.М. (0.05 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянки у власність Гордієнко Н.В. (0.04 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Даниленку М.М. (0.05 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дерев’янко Л.В. (0.04 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дєдку Г.М. (0.05 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Жиру А.П. (0.05 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Коробку В.Г. (0.05 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Коробку В.Г. (0.05 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кравченку В.І. (0.05 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кудрі Н.Б. (0.05 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кусі О.Н. (0.05 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кусі О.Н. (0.05 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кучерявій Т.А. (0.05 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Олійник О.В. (0.05 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Полевику О.М. (0.05 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Семененку М.І. (0.05 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Сидоренко В.М. (0.05 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Смоліговцю С.П. (0.04 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Супруну А.П. (0.05 МБ)
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарараці М.В. (0.05 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шайкіній О.П. (0.05 МБ)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шокуру В.М. (0.04 МБ)
  53. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (0.03 МБ)
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Аношенко Я.С. (0.03 МБ)
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенку І.О. (0.03 МБ)
  56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенку О.В. (0.03 МБ)
  57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенко О.Р. (0.03 МБ)
  58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабаку С.М. (0.03 МБ)
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабич В.М. (0.03 МБ)
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бакалійко Ю.М. (0.03 МБ)
  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бірюкову М.П. (0.03 МБ)
  62. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Веремієнку В.М. (0.03 МБ)
  63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Волковичу В.Л. (0.03 МБ)
  64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Голобурді В.М. (0.03 МБ)
  65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Голобурді В.О. (0.03 МБ)
  66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Голобурді О.Н. (0.03 МБ)
  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гурському С.М. (0.03 МБ)
  68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для городництва Трихліб Л.М. (0.03 МБ)
  69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єзепі В.І. (0.03 МБ)
  70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єзепі К.В. (0.03 МБ)
  71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єзепі О.В. (0.03 МБ)
  72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єзепі О.В. (0.03 МБ)
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єловець О.Г. (0.03 МБ)
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єфименко А.М. (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Залуговській Л.Г. (0.03 МБ)
  76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Зарецькому І.А. (0.03 МБ)
  77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ігнатенку А.Л. (0.03 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ігнатенко А.М. (0.03 МБ)
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Каржаневському О.Є. (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Карпенко Н.І. (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Коваленку І.М. (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Копич О.Л. (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Копичу О.О. (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Копичу О.О. (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Копич Т.О. (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кордик Ю.М. (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кравченку М.С. (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кривопуску А.І. (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Крупіній Н.С. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Курачу С.С. (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Леоненко К.М. (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Максименко А.М. (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Максименко Н.Д. (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Маньку О.П. (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Матюші Н.В. (0.03 МБ)
  96. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мекшун Л.В. (0.03 МБ)
  97. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мекшуну О.Л. (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мельнику Д.І. (0.03 МБ)
  99. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Міннахматову О.Р. (0.03 МБ)
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Міннахматовій Я.О. (0.03 МБ)
  101. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мовлян Т.Ю. (0.03 МБ)
  102. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мовляну Ю.М. (0.03 МБ)
  103. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенко Г.В. (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенку К.С. (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенко О.С. (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Неділі В.О. (0.03 МБ)
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Нерус А.Я. (0.03 МБ)
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Нурмухамедовій Г.І. (0.03 МБ)
  109. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ольховику А.С. (0.03 МБ)
  110. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ольховику В.В. (0.03 МБ)
  111. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ольховик Л.М. (0.03 МБ)
  112. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Опанасенко Н.П. (0.03 МБ)
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Павлюку М.О. (0.03 МБ)
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Павлюк О.М. (0.03 МБ)
  115. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Павлюк О.О. (0.03 МБ)
  116. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Панасевич А.С. (0.03 МБ)
  117. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Панасевичу С.Л. (0.03 МБ)
  118. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Панченко Л.О. (0.03 МБ)
  119. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Полевику О.М. (0.03 МБ)
  120. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Поплавській А.М. (0.03 МБ)
  121. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Приходько Ю.Ю. (0.03 МБ)
  122. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Прищепі М.В. (0.03 МБ)
  123. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пузану М.В. (0.03 МБ)
  124. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решетнику К.М. (0.03 МБ)
  125. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Руденку Я.М. (0.03 МБ)
  126. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Руцькому П.В. (0.03 МБ)
  127. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сергієнко В.В. (0.03 МБ)
  128. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюку М.В. (0.03 МБ)
  129. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Симоновій З.О. (0.03 МБ)
  130. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Стельмах Ю.Д. (0.03 МБ)
  131. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Усенок Г.Д. (0.03 МБ)
  132. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Усенок О.М. (0.03 МБ)
  133. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Федосенко В.І. (0.03 МБ)
  134. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Федяй С.М. (0.03 МБ)
  135. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Циро Н.О. (0.03 МБ)
  136. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Юрченко Н.А. (0.03 МБ)
  137. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ященку І.І. (0.03 МБ)
  138. Про надання гр. Дятлу М.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  139. Про надання гр. Костюк Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  140. Про надання гр. Красноталя В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  141. Про надання гр. Красноталю Л.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  142. Про надання гр. Кривопуск С.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  143. Про надання гр. Кривопуск С.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  144. Про надання гр. Кугук В.П. та Леоненку М.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  145. Про надання гр. Куксач В.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  146. Про надання гр. Примакову С.М. та Примаковій Л.Є. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  147. Про надання гр. Решотко О.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  148. Про надання гр. Самоненко Л.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  149. Про надання гр. Смалю М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  150. Про надання гр. Тетерина В.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  151. Про надання гр. Хоменко В.Ф. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  152. Про скасування рішення селищної ради від 02.07.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гопаченко В.В.» (0.04 МБ)
  153. Про скасування рішення селищної ради від 02.07.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лут С.Є.» (0.04 МБ)
  154. Про скасування рішення селищної ради від 27.08.2020 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для городництва Крачковський М.Ф.» (0.04 МБ)