Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: Друга сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 15.02.2021
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проекти рішень третьої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження акту приймання-передачі майна (0.02 МБ)
  2. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» (0.02 МБ)
  3. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад (0.02 МБ)
  4. Про внесення змін до рішення сесії «Про утворення виконавчого комітету, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» від 01.12.2020 року (0.02 МБ)
  5. Про звернення депутатів Любецької селищної ради до Кабінету Міністрів України щодо необгрунтованого підвищення цін на газ, електроенергію, водопостачання та водовідведення (0.02 МБ)
  6. Про надання матеріальної допомоги на поховання (0.02 МБ)
  7. Про надання матеріальної допомоги Бурбі А.К. (0.02 МБ)
  8. Про надання матеріальної допомоги Наварі О.К. (0.02 МБ)
  9. Про надання матеріальної допомоги Розсудовському В.Ф. (0.02 МБ)
  10. Про надання матеріальної допомоги Шмат В.І. (0.02 МБ)
  11. Про затвердження Передавального акту Неданчицької сільської ради (0.02 МБ)
  12. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Любецької селищної ради (0.05 МБ)
  13. Про затвердження Програми сприяння зміцненню матеріально- технічної бази Чернігівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України на 2021 рік (0.02 МБ)
  14. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення Любецької селищної ради на 2021 рік (0.03 МБ)
  15. Про затвердження Програми «Забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (0.02 МБ)
  16. Про внесення змін до Програми про проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників закладів освіти Любецької селищної ради на 2021 рік (0.02 МБ)
  17. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020 року «Про затвердження «Програми організації харчування у закладах освіти у 2021 році» (0.02 МБ)
  18. Про внесення змін до рішення селищної ради від 01.12.2020 року «Про затвердження структури виконавчих органів ради та їх загальної чисельності» (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бейлику Р.П. (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Максименко А.М. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Царику В.Г. (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Астапенку В.О. (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Астапенко Л.І. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Балніязовій Ю.К. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бейлик Л. І. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бейлику П.І. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Богушу О.М. (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Брагиді Г.І. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Брагиді О.Л. (0.02 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Брагіді Л.М. (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Буркачову О.М. (0.02 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Величко Т.І. (0.02 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Власенку М.Г. (0.02 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Вовку Л.С. (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Волощук Т.П. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Гозі Б.П. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Голин В.М. (0.02 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Голобурді І.І. (0.02 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Голобурді К.О. (0.02 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Гончару І.М. (0.02 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Гурському С.М. (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Дідику М.Г. (0.02 МБ)
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Зленко О.В. (0.02 МБ)
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ісакову М.Л. (0.02 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кожедуб В.І. (0.02 МБ)
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кожедуб О.І. (0.02 МБ)
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кондратенку В.С. (0.02 МБ)
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Курачу С.С. (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Маєвській А.А. (0.02 МБ)
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Маєвській О.М. (0.02 МБ)
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мартиненко М.В. (0.02 МБ)
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мартиненко О.М. (0.02 МБ)
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мартиненко Т.О. (0.02 МБ)
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мекшун В.Г. (0.02 МБ)
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мозговенко О.С. (0.02 МБ)
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Орел Н.В. (0.02 МБ)
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Позняку С.М. (0.02 МБ)
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Полосьмак К.В. (0.02 МБ)
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Полосьмак О.К. (0.02 МБ)
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Решетник Л.К. (0.02 МБ)
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Рибаку Л.М. (0.02 МБ)
  62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Самоненку М.М. (0.02 МБ)
  63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сергієнко В.В. (0.02 МБ)
  64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сидоренко Г.Ф. (0.02 МБ)
  65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Симонову А.Д. (0.02 МБ)
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Симонову Ю.В. (0.02 МБ)
  67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Стрельцовій В.М. (0.02 МБ)
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарараці О.М. (0.02 МБ)
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич В.М. (0.02 МБ)
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Л.М. (0.02 МБ)
  71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Н.К. (0.02 МБ)
  72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Т.Г. (0.02 МБ)
  73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Теремецькому Г.Ю. (0.02 МБ)
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Теремецькій Л.В. (0.02 МБ)
  75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Терещиній А.Г. (0.02 МБ)
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ткаченко Г.С. (0.02 МБ)
  77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Томашу О.Б. (0.02 МБ)
  78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Усенок О.М. (0.02 МБ)
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Усовій Г.С. (0.02 МБ)
  80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шугалієві В.В. (0.02 МБ)
  81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Фролу В.В. (0.02 МБ)
  82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Царик Г.М. (0.02 МБ)
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Чекмарьову І.В. (0.02 МБ)
  84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шокуру В.М. (0.02 МБ)
  85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шокур К.П. (0.02 МБ)
  86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шугалієві В.В. (0.02 МБ)
  87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шуман Я.А. (0.02 МБ)
  88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ім. Шевченка» для іншого сільськогосподарського призначення (0.02 МБ)
  89. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативно грошової оцінки земельної ділянки Фещенко К.М. для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (0.04 МБ)
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дрозд С.І. (0.05 МБ)
  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бабичу Д.Д. (0.04 МБ)
  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Барабановій Ю.П. (0.05 МБ)
  93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Дубовській О.М. (0.03 МБ)
  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянки у власність Дятел В.М. (0.05 МБ)
  95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Манько О.П. (0.05 МБ)
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Марусич Ю.К. та Марусичу В.І. (0.03 МБ)
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Руденок О.М. та Уланович Л.І. (0.03 МБ)
  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Симоновій В.І. (0.03 МБ)
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Трихліб К.В. (0.05 МБ)
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Щепіловій Н.І. (0.05 МБ)
  101. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ФОП Отчиченко В.М. (0.04 МБ)
  102. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Брагиді Т.Х. для надання у власність (0.03 МБ)
  103. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коршун К.М. для надання в оренду (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) ТОВ «ім. Попудренка» для надання в оренду (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тарчишнику Є.О., Тарчишник Р.П., Кравченко О.Є., Тарчишнику О.Є. для надання у власність (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чечузі М.А. (0.03 МБ)
  107. Про надання гр. Лосю А.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  108. Про надання гр. Богуш Н.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  109. Про надання гр. Богуш Н.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  110. Про надання гр. Гацурі З.Ю. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  111. Про надання гр. Давиденко Р. В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  112. Про надання гр. Даниленку В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  113. Про надання гр. Дідок О.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  114. Про надання гр. Клевець Н.Г. та Клевцю А.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  115. Про надання гр. Кухар С.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  116. Про надання гр. Павленок Т.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  117. Про надання гр. Пінчук Н.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  118. Про надання гр. Полевик О.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  119. Про надання гр. Попкову М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  120. Про надання гр. Пузану М.М. та Коржевій Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  121. Про надання гр. Савенку Д.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  122. Про надання гр. Тарасевич Г.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  123. Про надання гр. Тихій В.Н. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  124. Про надання гр. Хохлу В.О. та Хохлу М.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  125. Про надання гр. Шеляг Г.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  126. Про прийняття у комунальну власність Любецької територіальної громади з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення (0.02 МБ)
  127. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Бурбі К.І. (0.02 МБ)
  128. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Гончаренку В.А. (0.02 МБ)
  129. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Губар Н.П. (0.02 МБ)
  130. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Лут Л.І. (0.02 МБ)
  131. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Лутові О. (0.02 МБ)
  132. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Решотко М.С. (0.02 МБ)
  133. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Самоненку Р.М. (0.02 МБ)
  134. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Сердюку П.В. (0.02 МБ)
  135. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Симоновій Л.Ф. (0.02 МБ)
  136. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Сопові С.В. (0.02 МБ)
  137. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Ященку В.В. (0.02 МБ)
  138. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення нормативної грошової оцінки земель в межах населених пунктів (0.02 МБ)
  139. Про внесення змін до бюджнту на 2021 рік (7.61 МБ)