Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: Четверта сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 02.04.2021
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проекти рішень четвертої сесії восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до Положення про Трудовий архів Любецької селищної ради (0.03 МБ)
  2. Про співфінансування проекту Молодіжний простір «Liubech Media» «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), яка виконується організацією Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). (0.02 МБ)
  3. Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Любецької селищної ради в залізничному транспорті приміського сполучення на 2021 рік (0.02 МБ)
  4. Про надання матеріальної допомоги Деревянко Г.Ф. (0.02 МБ)
  5. Про надання матеріальної допомоги Жиру П.В. (0.02 МБ)
  6. Про надання матеріальної допомоги Ігнатенко Т.М. (0.02 МБ)
  7. Про надання матеріальної допомоги Маринець В.М. (0.02 МБ)
  8. Про надання матеріальної допомоги Трихліб Г.О. (0.02 МБ)
  9. Про надання матеріальної допомоги Шикітка О.М. (0.02 МБ)
  10. Про затвердження цільової Програми мобілізаційної підготовки та територіальної оборони місцевого значення на 2021 – 2022 роки (0.05 МБ)
  11. Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчих органів Любецької селищної ради (0.03 МБ)
  12. Про створення Робочої групи з місцевого економічного розвитку Любецької селищної територіальної громади Чернігівської області, затвердження Положення про Робочу групу та її складу (0.02 МБ)
  13. Про співфінансування проекту «Покращення роботи місцевого самоврядування через створення сучасних умов роботи вищого представницького органу ОТГ – Ради громади із забезпеченням широкого залучення громадськості» «Децентралізація приносить кращі резу (0.02 МБ)
  14. Про закріплення території обслуговування за закладами освіти Любецької селищної ради Чернігівської області (0.02 МБ)
  15. Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки, цивільного захисту на території Любецької селищної ради на 2021 - 2025 роки (0.02 МБ)
  16. Про внесення змін до штатного розпису працівників Любецької мистецької школи (0.02 МБ)
  17. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020 «Про селищний бюджет Любецької селищної ради» (0.78 МБ)
  18. Про перейменування Любецького КДНЗ (ясла-сад) «Пролісок» (0.03 МБ)
  19. Про зміну засновника комунального підприємства «Артвода», перейменування комунального підприємств та затвердження його статуту в новій редакції (0.02 МБ)
  20. Про відмову у наданні погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами (ділянка Крива) (0.02 МБ)
  21. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки Чигир І.П.-Павлик Х.В. (0.03 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Березинська Н.Л. (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Веремієнко Т.М. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Власюк А.В. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Герега Д.М. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Граб С.І. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кебкало Т.М. (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кезько Н.М. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кезько Т.М (0.02 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Корнієць В.П. (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Костик А.І. (0.02 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Костик Н.М. (0.02 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Костик Т.А. (0.02 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Костик Н.М. (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кузьменко В.В. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ларіонова Г.М. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Летошко В.М. (0.02 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ляшенко О.В. (0.02 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Маєвській А.А. (0.02 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Маєвській О.М. (0.02 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мельниченко Л.З. (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мельниченко М.В. (0.02 МБ)
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мельниченко О.В. (0.02 МБ)
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Московченко Н.Ю. (0.02 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Московченко Ю.Д. (0.02 МБ)
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Муренко С.П. (0.02 МБ)
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Очколяс Л.В. (0.02 МБ)
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Паштепа М.А. (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Розсудовська І.А. (0.02 МБ)
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бадун М.І. (0.05 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бадун М.І. (0.05 МБ)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бивалькевич Р.О. (0.05 МБ)
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Войтовичу Р.М. (0.05 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Гаврилюк Є.В. (0.03 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гацура З.Ю. (0.05 МБ)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Даниленко В.М. (0.05 МБ)
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Дерев’янко Л.В. (0.03 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Деревянко А.М. (0.03 МБ)
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок О.Г. (0.05 МБ)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кондратенко С.О. (0.05 МБ)
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кондратенко С.О. (0.05 МБ)
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Коновал В.Г. (0.03 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Копич В.І. (0.05 МБ)
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кравченко В.І. (0.05 МБ)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кривопиша М.В. (0.05 МБ)
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Кривопиша М.В. (0.05 МБ)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кужель Л.П. та Спис Н.П. (0.05 МБ)
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мирошник Р.В. (0.05 МБ)
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Огнівенко М.М. (0.05 МБ)
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Пилеко П.В. (0.05 МБ)
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Пінчук М.І. (0.05 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Попков М.М. (0.05 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Роговий А.О. (0.05 МБ)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Тарасенко М.В. (0.03 МБ)
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Швець М.С. (0.03 МБ)
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шуман Н.Я. (0.05 МБ)
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ященко Н.М. (0.05 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Асанов Д.О. (0.03 МБ)
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенко В.В. (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенко І.В. (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенко С.В. (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бовді Н.В. (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бублик Н.Л. (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бублик С.В. (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бурба К.І. (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бяла Н.В. (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бялий А.В. (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вербицькій М.К. (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Войтюк О.П. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Войтюк С.Д. (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гончаренко Л.М. (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Довбиш Д.Ф. (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дятлу М.М. (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жир М.М. (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Іногда В.М. (0.03 МБ)
  96. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Іногда Т.Б. (0.03 МБ)
  97. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Козлов Д.В. (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Козлова І.О. (0.03 МБ)
  99. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кривопиша М.П. (0.03 МБ)
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кривопуск С.В. (0.03 МБ)
  101. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кривопуску С.В. (0.03 МБ)
  102. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Куликівському В.М. (0.03 МБ)
  103. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лук’яненко О.О. (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мельниченко Н.Ю. (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мельніченко П.М. (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мозговенко В.М. (0.03 МБ)
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Розсудовська В.І. (0.03 МБ)
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Розсудовський В.В. (0.03 МБ)
  109. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Русецька Л.М. та Прибуленко В.М. (0.03 МБ)
  110. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Самоненко Р.М. (0.03 МБ)
  111. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюк Ю.О. (0.03 МБ)
  112. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Циро О.О. (0.03 МБ)
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Чечуга М.А. (0.03 МБ)
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шанін А.Б. (0.03 МБ)
  115. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаніна Т.Д. (0.03 МБ)
  116. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у комунальну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту (0.02 МБ)
  117. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Зацепін Є.О. для надання у власність (0.03 МБ)
  118. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) ТОВ «ім. Попудренка» для надання в оренду (0.03 МБ)
  119. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Русецька Л.М. та Прибуленко В.М. для надання у власність (0.03 МБ)
  120. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Сурінович Д.О. для надання у власність (0.03 МБ)
  121. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Тарарако О.А. для надання у власність (0.03 МБ)
  122. Про надання гр. Аношенко М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  123. Про надання гр. Бовда С.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  124. Про надання гр. Бовда С.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  125. Про надання гр. Гладких М.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  126. Про надання гр. Гордієнко М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  127. Про надання гр. Грабина Л.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  128. Про надання гр. Запорожець Л.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  129. Про надання гр. Коробок О.М. та Кулікова Г.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  130. Про надання гр. Кугук В.П. та Леоненку М.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  131. Про надання гр. Коробок О.М. та Кулікова Г.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  132. Про надання гр. Лисенко Л.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  133. Про надання гр. Мажуга А.Г. та Стельмах С.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  134. Про надання гр. Мажуга В.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  135. Про надання гр. Самусь М.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  136. Про надання гр. Тарарака Г.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  137. Про надання гр. Трихліб В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  138. Про надання гр. Шалупні О.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  139. Про передачу в оренду земельних ділянок Апанасенко І.В. (0.03 МБ)
  140. Про передачу в оренду земельної ділянки Ригель Л.В. (0.02 МБ)
  141. Про прийняття у комунальну власність Любецької територіальної громади з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення (0.02 МБ)
  142. Про прийняття у комунальну власність Любецької територіальної громади з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення (0.02 МБ)
  143. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу в оренду земельної ділянки Дубині А.М. (0.03 МБ)
  144. Про скасування рішення селищної ради від 28.04.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва гр. Вербицькому Д.М.» (0.04 МБ)
  145. Про створення органу приватизації житлового фонду, та порядку передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян (0.03 МБ)