Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: П'ята сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 18.05.2021
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проекти рішень п'ятої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про виконання селищного бюджету за І квартал 2021 року (0.02 МБ)
  2. Про надання матеріальної допомоги Атрощенко В.М . (0.02 МБ)
  3. Про надання матеріальної допомоги Вороб’ю О.М . (0.02 МБ)
  4. Про надання матеріальної допомоги Крапивній Н.О. (0.02 МБ)
  5. Про надання матеріальної допомоги Симоновій Л.Ф. (0.02 МБ)
  6. Про надання матеріальної допомоги Усову Ю.А. (0.02 МБ)
  7. Про надання матеріальної допомоги Ященку В.М. (0.02 МБ)
  8. Про затвердження Передавального акту Губицької сільської ради (0.02 МБ)
  9. П О Я С Н Ю В А Л Ь Н А З А П И С К А ДО ЗВІТУ ПРО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ЗА І КВАРТАЛ 2021 РОКУ (0.02 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення сесії ради від 24.12.2020 року « Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, охорони земель, містобудування та архітектури на території Любецької селищної ради на 2021 рік» (0.02 МБ)
  11. Про затвердження Програми фінансового забезпечення компенсаційних виплат за надання пільг з оплати послуг зв’язку на 2021 рік та Порядку відшкодування коштів за надані пільги з послуг зв’язку та встановлення квартирних телефонів (0.02 МБ)
  12. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020р. «Про селищний бюджет Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (0.02 МБ)
  13. Пояснювальна записка до рішення п’ятої сесії восьмого скликання від 27 травня 2021 року «Про селищний бюджет Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (0.02 МБ)
  14. Додаток до рішення п’ятої сесії восьмого скликання від 27 травня 2021 року «Про селищний бюджет Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (2.46 МБ)
  15. Деякі питання оренди майна комунальної власності Любецької територіальної громади (0.04 МБ)
  16. Про затвердження Порядку виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Любецької територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна (0.04 МБ)
  17. Про затвердження Реєстру майна, яке перебуває у комунальній власності Любецької територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області (0.03 МБ)
  18. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки та розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПрАТ Київстар (0.04 МБ)
  19. ПРОГРАМА РОЗВИТКУ земельних відносин, охорони земель, містобудування та архітектури на території Любецької селищної територіальної громади на 2021рік (0.08 МБ)
  20. Реєстр комунального майна Любецька територіальна громада (0.25 МБ)
  21. Про внесення змін до рішення 26 сесії 7-го скликання селищної ради від 02.07.2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства К (0.02 МБ)
  22. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки 7424485200:08:001:0349 (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бурий В.М. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Веремієнко Т.М. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кривогуз І.В. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Орел Б.П. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду ТОВ «Терра-Агро-Північ» (0.03 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Алейник Т.А. (0.03 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гречкосій Г.Т. (0.05 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Давиденко Р.В. (0.05 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Даниленко В.М. (0.05 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідок О.Г. (0.05 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Клевець Н.Г. та Клевець А.М. (0.05 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кухар С.Д. (0.05 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Лось А.В. (0.05 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання в оренду Ольховик О.І. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Павленок С.М. (0.05 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Пінчук Н.І. (0.05 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Полевик О.Д. (0.05 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Пузан М.М. та Коржева Н.М. (0.05 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Решетко О.І. (0.05 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Руденок В.В. (0.03 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Савенко Д.А. (0.05 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарасевич Г.П. (0.05 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тиха В.Н. (0.05 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Хохол В.О. та Хохол М.О. (0.05 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Швець М.С. (0.03 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гречкосій Г.Т. (0.05 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шокур В.М. (0.05 МБ)
  50. Про передачу в оренду земельної ділянки Максименко Н.Д. (0.03 МБ)
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Аношенко Ю.В. (0.03 МБ)
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Асанов Д.О. (0.03 МБ)
  53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенко В.В. (0.03 МБ)
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенко І.В. (0.03 МБ)
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Астапенко С.В. (0.03 МБ)
  56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Богуш М.О. (0.03 МБ)
  57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бяла Н.В. (0.03 МБ)
  58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бялий А.В. (0.03 МБ)
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Вершняк В.М. (0.03 МБ)
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Войтюк О.П. (0.03 МБ)
  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Войтюк С.Д. (0.03 МБ)
  62. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жир А.М. (0.03 МБ)
  63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Козлов Д.В. (0.03 МБ)
  64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Козлова І.О. (0.03 МБ)
  65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Леоненко Г.М. (0.03 МБ)
  66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лук’яненко О.О. (0.03 МБ)
  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Максименко Н.Д. (0.03 МБ)
  68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мельниченко Н.Ю. (0.03 МБ)
  69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мельніченку П.М. (0.03 МБ)
  70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Міннахматов О.Р. (0.03 МБ)
  71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Міннахматова Я.О. (0.03 МБ)
  72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Протченко Н.І. (0.03 МБ)
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюк З.М. (0.03 МБ)
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюк О.Д. (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сіренька І.М. (0.03 МБ)
  76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сіренька Н.О. (0.03 МБ)
  77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сіренька Ю.Л. (0.03 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Смоліговець Н.М. (0.03 МБ)
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Циро О.О. (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаніну А.Б. (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаніній Т.Д. (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ященко Р.І. (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу ПП «ЯСНА-ПЛЮС» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Любецьке» для подальшою передачею в оренд (0.03 МБ)
  84. Про надання гр. Юрченку В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  85. Про надання гр. Бобровник Х.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  86. Про надання гр. Даниленко М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  87. Про надання гр. Колівошко М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  88. Про надання гр. Коробок В.С. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  89. Про надання гр. Поповській В.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  90. Про надання гр. Прищепа М.Д. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  91. Про та надання у власність земельної ділянки Семенюку А.І. (0.02 МБ)
  92. Про прийняття у комунальну власність Любецької територіальної громади земельних ділянок під закладами освіти (0.02 МБ)
  93. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Аношенко І.С. (0.02 МБ)
  94. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Прус Н.О. (0.02 МБ)
  95. Про скасування рішення селищної ради від 27.09.2019р «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність Ребезі О.В.» (0.04 МБ)
  96. Про скасування рішення селищної ради від 28.04.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Богушу М.О.» (0.04 МБ)
  97. Про скасування рішення селищної ради від 15.09.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Максименко Н.Д.» (0.04 МБ)
  98. Про скасування рішення селищної ради від 15.09.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Міннахматову О.Р.» (0.04 МБ)
  99. Про скасування рішення селищної ради від 15.09.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Міннахматовій Я.О.» (0.04 МБ)