Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: П'ята сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 14.06.2021
Автор: Слободська Алла Іванівна
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проекти рішень шостої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення сесії ради від 20.04.2021 року про співфінансування проекту Молодіжний простір «Liubech Media» «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), яка виконується організацією Global Communities та фін (0.02 МБ)
  2. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Любецької селищної ради на 2021 рік (0.02 МБ)
  3. Про оптимізацію мережі закладів загальної середньої освіти (0.02 МБ)
  4. Про затвердження Передавального акту Губицької сільської ради (0.02 МБ)
  5. Про затвердження плану діяльності Любецької селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік (0.02 МБ)
  6. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020р. «Про селищний бюджет Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (0.06 МБ)
  7. Про затвердження положення про порядок здійснення державної регуляторної політики Любецькою селищною радою (0.06 МБ)
  8. Про затвердження пріоритетної послуги в Любецькій територіальній громаді (0.02 МБ)
  9. Про внесення змін до рішення сесії ради від 24.12.2020 року «Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Любецької селищної ради на 2021 рік» (0.04 МБ)
  10. Пояснювальна записка до проекту рішення Про внесення змін до рішення сесії ради від 24.12.2020 року «Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Любецької селищної ради на 2021 рік» (0.03 МБ)
  11. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Любеч Послуги» Любецької сели (0.02 МБ)
  12. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Любеч Продукт» Любецької сели (0.02 МБ)
  13. Про створення кадрового резерву у виконавчих органах Любецької селищної ради та затвердження Положення про кадровий резерв та порядок формування кадрового резерву (0.04 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Кривопиша Л.М. (0.02 МБ)
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Москаленко Р.А. (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Москаленко Т.М. (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ободовський С.В. (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Розсудовська В.І. (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Розсудовський В.В. (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Р.О. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Аношенко М.М. (0.05 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бовда С.М. (0.05 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Богуш Н.В. (0.05 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Брагида Т.Х. (0.03 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Войтович Р.М. (0.05 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Волкова Т.М. (0.03 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Грабина Л.В. (0.05 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Даниленко М.М. (0.05 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Заворотна Л.В. (0.05 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Колівошко М.М. (0.05 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Кугук В.П. та Леоненко М.П. (0.05 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Лисенко Л.В. (0.05 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мажуга А.Г. та Стельмах С.В. (0.05 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мажуга В.О. (0.05 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Поповська В.П. (0.05 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Рубаха С.І. (0.03 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Самусь М.О. (0.05 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Тарарака Г.А. (0.05 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Тарчишник Р.П. (0.03 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Трихліб В.М. (0.05 МБ)
  41. Про передачу в оренду земельної ділянки Огнівенку М.А. (0.03 МБ)
  42. Про передачу в оренду земельної ділянки Фещенко К.М. (0.03 МБ)
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Антоненко А.О. (0.03 МБ)
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Беляєва Т.І. (0.03 МБ)
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бовда В.М. (0.03 МБ)
  46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бовда І.Г. (0.03 МБ)
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бовда І.Г. (0.03 МБ)
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бовда Т.М. (0.03 МБ)
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бублик С.С. (0.03 МБ)
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бялий О.В. (0.03 МБ)
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Висоцький В.А. (0.03 МБ)
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Головач Н.А. (0.03 МБ)
  53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дем’яненко В.М. (0.03 МБ)
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дем’яненко В.М. (0.03 МБ)
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Змійок М.М. (0.03 МБ)
  56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Матюша І.С. (0.03 МБ)
  57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ольховик М.В. (0.03 МБ)
  58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ольховик Н.П. (0.03 МБ)
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Панасевич Н.С. (0.03 МБ)
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прокопенко Г.І. (0.03 МБ)
  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решетник Ю.В. (0.03 МБ)
  62. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Романов С.Л. (0.03 МБ)
  63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Рубаха С.І. (0.03 МБ)
  64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Руденок В.В. (0.03 МБ)
  65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Руденок В.В. (0.03 МБ)
  66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Седляр Л.В. (0.03 МБ)
  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Семенюк Г.А. (0.03 МБ)
  68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Семеняко В.Г. (0.03 МБ)
  69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сіренька Т.Є. (0.03 МБ)
  70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарарако С.В. (0.03 МБ)
  71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Трихліб А.А. (0.03 МБ)
  72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Хомченко В.Б. (0.03 МБ)
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шуман Л.П. (0.03 МБ)
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шуман М.Б. (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Юрченко В.Я. (0.03 МБ)
  76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Юрченко Л.М. (0.03 МБ)
  77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Юрченко С.Я. (0.03 МБ)
  78. Про надання гр. Антоненко С.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  79. Про надання гр. Байрак Л.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  80. Про надання гр. Гайова Н.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  81. Про надання гр. Гутник Н.М. та Марчан М.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  82. Про надання гр. Дідовець Н.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  83. Про надання гр. Жир Т.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  84. Про надання гр. Ковальчук М.К. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  85. Про надання гр. Ковальчук М.К. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  86. Про надання гр. Литвиненко Д.О. та Литвиненко Д.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  87. Про надання гр. Мажуга К.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  88. Про надання гр. Мажуга К.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  89. Про надання гр. Ткаченко А.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  90. Про надання у власність земельної ділянки Ковтунович Н.Г. (0.03 МБ)