Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: П'ята сесія
Тип документу: Регуляторний акт
Дата: 14.06.2021
Автор: відділ фінансово- бухгалтерського забезпечення Любецької селищної ради
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік
Прикріплені файли:
  1. Про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік (0.03 МБ)
  2. АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проекту рішення сесії Любецької селищної ради «Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2022 рік» (0.14 МБ)
  3. Ставки земельного податку на 2022 рік (1 МБ)

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», постанови КМУ від 24.05.2017р. №483,  у відповідності до норм Податкового кодексу України, та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Любецької селищної ради повідомляє про наміри оприлюднити проект регуляторного акту рішення Любецької селищної ради « Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2021 рік» та аналіз регуляторного впливу зазначеного регуляторного акту.

Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу буде розміщено 14 червня 2021 року на офіційному сайті Любецької селищної ради liubech-gromada.gov.ua.

Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення проекту регуляторного акту на офіційному сайті селищної ради за адресою: смт. Любеч, вул.Добринінська, 60, тел. 4-31-51,

e- mail:  liubech_post@cg.gov.ua