Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: Сьома сесія
Тип документу: Рішення сесій селищної ради
Дата: 15.07.2021
Автор: Слободська Алла Іванівна
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Рішення сьомої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення від 01.12.2020 р. «Про утворення виконавчого комітету, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» (0.02 МБ)
  2. Про внесення змін до Статуту Любецької територіальної громади (0.03 МБ)
  3. Про матеріальну допомогу Биховцю В.В. (0.02 МБ)
  4. Про матеріальну допомогу Голобурді І.М. (0.02 МБ)
  5. Про матеріальну допомогу Дідовець О.К. (0.02 МБ)
  6. Про матеріальну допомогу Тетериній В. В. (0.02 МБ)
  7. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Любецької селищної територіальної громади (0.02 МБ)
  8. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020р. «Про селищний бюджет Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (0.02 МБ)
  9. Про внесення змін до Програми «Організації харчування дітей Любецького КДНЗ (ясла-сад) «Пролісок» на 2021 рік (0.02 МБ)
  10. Про поховання останків невідомого воїна, який загинув під час боїв в 1943 році в районі с. Неданчичі Чернігівської області (0.02 МБ)
  11. Про затвердження техніко-економічного обґрунтування передачі рухомого майна з державної власності у комунальну власність Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  12. Про внесення змін до рішення 5 сесії 8-го скликання селищної ради від 27.05.2021 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки та розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПрАТ Київс (0.02 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Аношенко Ю.В. (0.02 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Березан Н.О. (0.02 МБ)
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Березан О.В. (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Богушу М.О. (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бондар Л.В. (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бондар О.В. (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Брагиді Т.Х. (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бублик Н.Л. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бублику С.В. (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бурбі К.І. (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Гончаренко Л.М. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Гужвій А.Б. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Гужвій Н.Г. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Гужвій О.В. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Даниленко Г.В. (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Даниленку Я.В. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Дудко Л.В. (0.02 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Заровній Н.В. (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Заровному В.І. (0.02 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Іногді В.М. (0.02 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Іногда Т.Б. (0.02 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Копитіна С.В. (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кривопиші М.П. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кривопуску Д.В. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кривопуск С.В. (0.02 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Куликівському В.М. (0.02 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мартиненко Л.Г. (0.02 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мозговенко В.М. (0.02 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Наварі М.А. (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Самоненко Р.М. (0.02 МБ)
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сергієнко Т.В. (0.02 МБ)
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу В.Г. (0.02 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу В.Г. (0.02 МБ)
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу К.О. (0.02 МБ)
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич К.О. (0.02 МБ)
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Л.Д. (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу О.В. (0.02 МБ)
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Т.М. (0.02 МБ)
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шерепо М.М. (0.02 МБ)
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Тищенку П.М. (0.04 МБ)
  53. Про затвердження теПро затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Бурба К.І. (2/3 спільна часткова) та Бреславець Н.В. (1/3 спільн (0.03 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гладких М.А. (0.05 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Прищепа М.Д. (0.05 МБ)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Рябок Ю.В. (0.03 МБ)
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду ТОВ «ІМ. ПОПУДРЕНКА» (0.08 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шалупня О.І. (0.05 МБ)
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Наварі М.А. (0.02 МБ)
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Самоненко Р.М. (0.02 МБ)
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сергієнко Т.В. (0.02 МБ)
  62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу В.Г. (0.02 МБ)
  63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу В.Г. (0.02 МБ)
  64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу К.О. (0.02 МБ)
  65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич К.О. (0.02 МБ)
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Л.Д. (0.02 МБ)
  67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевичу О.В. (0.02 МБ)
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич Т.М. (0.02 МБ)
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шерепо М.М. (0.02 МБ)
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Тищенку П.М. (0.04 МБ)
  71. Про затвердження теПро затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Бурба К.І. (2/3 спільна часткова) та Бреславець Н.В. (1/3 спільн (0.03 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гладких М.А. (0.05 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Прищепа М.Д. (0.05 МБ)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Рябок Ю.В. (0.03 МБ)
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду ТОВ «ІМ. ПОПУДРЕНКА» (0.08 МБ)
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шалупня О.І. (0.05 МБ)
  77. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «СІВЕРЬ» та ТОВ « АТБ-Маркет» (0.03 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Аладін С.О. (0.03 МБ)
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Безлюдна В.І. (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Безлюдний О.С. (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Борисенко В.М. (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бублик С.С. (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Власенко Г.М. (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дем’яненко В.М. (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дем’яненко В.М. (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Зінін Д.О. (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Змійок М.М. (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Капран О.П. (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Костюк Л.М. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Костюк Н.М. (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Леоненко В.М. (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Леоненко С.П. (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Матюша І.С. (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мікула Н.А. (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Московка Н.А. (0.03 МБ)
  96. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Нестеренко І.С. (0.03 МБ)
  97. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ольховик М.В. (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ольховик Н.П. (0.03 МБ)
  99. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Панасевич Н.С. (0.03 МБ)
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Репех М.П. (0.03 МБ)
  101. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Репех Р.В. (0.03 МБ)
  102. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Репех С.Ю. (0.03 МБ)
  103. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решетник Ю.В. (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Рубан К.В. (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Руденок В.В. (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Седляр Л.В. (0.03 МБ)
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Семеняко В.Г. (0.03 МБ)
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюк В.В. (0.03 МБ)
  109. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сердюк Л.Д. (0.03 МБ)
  110. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюк Л.Д. (0.03 МБ)
  111. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюк Т.І. (0.03 МБ)
  112. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сіренька Т.Є. (0.03 МБ)
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Смоліговець А.Г. (0.03 МБ)
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Стах Ю.М. (0.03 МБ)
  115. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тарасевич О.В. (0.03 МБ)
  116. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Трихліб А.А. (0.03 МБ)
  117. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Червяк А.М. (0.03 МБ)
  118. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Червяк А.М. (0.03 МБ)
  119. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Чернов С.Ю. (0.03 МБ)
  120. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаповал К.І. (0.03 МБ)
  121. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаповал О.І. (0.03 МБ)
  122. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шевченко Є.С. (0.03 МБ)
  123. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ященко Р.М. (0.03 МБ)
  124. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сердюк Л.Д. (0.03 МБ)
  125. Про надання гр. Васеко О.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  126. Про надання гр. Голобурда І.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)о надання гр. Голобурда І.М. дозволу на розробку технічної документації із землеуст (0.04 МБ)
  127. Про надання гр. Колбаса М.О. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  128. Про надання гр. Мельник М.С. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  129. Про надання гр. Навара О.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  130. Про надання гр. Примакова Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  131. Про надання гр. Примакова Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  132. Про надання гр. Рубаха В.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  133. Про надання гр. Рубаха В.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  134. Про надання у власність земельної ділянки Груздеву С.М. (0.03 МБ)
  135. Про скасування рішення селищної ради від 02.07.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Костюку Л.М.» (0.04 МБ)
  136. Про скасування рішення селищної ради від 02.07.2020р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Костюк Н.М.» (0.04 МБ)
  137. ПРОТОКОЛ засідання сьомої сесії восьмого скликання (0.03 МБ)
  138. Протокол поіменного голосування (0.46 МБ)