Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: Дев'ята сесія
Тип документу: Рішення сесій селищної ради
Дата: 26.08.2021
Автор: Слободська Алла Іванівна
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Рішення дев'ятої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положень про нагородження відзнаками Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  2. Додаток №1 до Положень про нагородження відзнаками Любецької селищної ради (0.01 МБ)
  3. ПОЛОЖЕННЯ про Грамоту Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  4. ПОЛОЖЕННЯ про Комісію з розгляду питань про нагородження відзнаками Любецької селищної ради (0.02 МБ)
  5. ПОЛОЖЕННЯ про Подяку Любецького селищного голови (0.02 МБ)
  6. Пояснювальна записка до проекту рішення Любецької селищної ради «Про затвердження Положень про відзначення нагородами Любецької селищної ради» (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Байрак Л.М. (0.05 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бобровник Х.М. (0.05 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бобровник Х.М. (0.05 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Бовда С.М. (0.05 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гайова Н.В. (0.05 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Гайова Н.В. (0.05 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Попок Л.Г. (0.06 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Татарін В.В. (0.05 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Юрченко В.М. (0.05 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Антоненко А.О. (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Астапенко В.В. (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Астапенко І.В. (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Астапенко С.В. (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Висоцький В.А. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Войтюк О.П. (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Войтюк С.Д. (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Денисенко І.М. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Денисенко О.М. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Дідовець В.І. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Довбиш Д.Ф. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Дубік Н.В. (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Козлов Д.В. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Козлова І.О. (0.02 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Леоненко Г.М. (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Леоненко Т.М. (0.02 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Лук’яненко О.О. (0.02 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мельниченко Н.Ю. (0.02 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мельніченко П.М. (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Міннахматов О.Р. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Міннахматова Я.О. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Неділя В.О. (0.02 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Протченко Н.І. (0.02 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Романов С.Л. (0.02 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Самойленко О.М. (0.02 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сердюк З.М. (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сердюк О.Д. (0.02 МБ)
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сіренька І.М. (0.02 МБ)
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сіренька Н.О. (0.02 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сіренька Ю.Л. (0.02 МБ)
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Смоліговець Н.М. (0.02 МБ)
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Стах Н.А. (0.02 МБ)
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарасевич М.М. (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Харитоненков М.К. (0.02 МБ)
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шанін А.Б. (0.02 МБ)
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шаніна Т.Д. (0.02 МБ)
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шмат В.І. (0.02 МБ)
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ященко Р.І. (0.02 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Нечай В.В. (0.02 МБ)
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва Федосов І.О. (0.02 МБ)
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Богачук Л.О. (0.03 МБ)
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Вербицький Д.М. (0.03 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду Олійник О.О. (1/2 частки) та Олійник Н.О. (1/2 частки) (0.02 МБ)
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Бовда Н.В. (0.03 МБ)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Єрмоленко Л.В. (1/2 спільна часткова) та Дідовець С.В. (1/2 спільна часткова) (0.03 МБ)
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Нечай В.В. (0.03 МБ)
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Решетник М.А. (0.03 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Симоненко Т.С. (0.03 МБ)
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Тарарако О.А. (0.03 МБ)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Тарасевич А.П. (0.03 МБ)
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ТОВ « ОСС ЕНЕРДЖИ» (0.02 МБ)
  67. Про надання гр. Гайова Н.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  68. Про надання гр. Зубаха Д.Ю. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  69. Про надання гр. Коваль Л.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  70. Про надання гр. Лут Л.М. (1/2 частки) дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бабкіна А.Ю. (0.03 МБ)
  72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Буленок Г.Я. (0.03 МБ)
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гутник І.І. (0.03 МБ)
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Дубик Л.І. (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єрмолаєв Ю.А. (0.03 МБ)
  76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Єсипова Т.М. (0.03 МБ)
  77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жир М.М. (0.03 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ковтун Н.П. (0.03 МБ)
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Козловська Г.В. (0.03 МБ)
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Козловський О.М. (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Леоненко В.Г. (0.03 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лутченко О.В. (0.03 МБ)
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Маринець В.М. (0.03 МБ)
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Руденок О.Ю. (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Свинчук Т.О. (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Смолев В.І. (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Смоліговець Н.Г. (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Смоліговець П.А. (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сокоринська Н.В. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Строга Н.М. (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Щербина Г.В. (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ященко Н.Г. (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.03 МБ)
  94. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.03 МБ)
  95. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.03 МБ)
  96. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.03 МБ)
  97. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд К (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд С (0.03 МБ)
  99. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Д (0.03 МБ)
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для городництва Дима Л.В. (0.03 МБ)
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду Антоненко Б.П. (0.02 МБ)
  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду Загрудній Н.В. (0.02 МБ)
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду Коршун К.М. (0.02 МБ)
  104. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду Морозу В.В. (0.02 МБ)
  105. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бялий О.В. для надання в оренду (0.03 МБ)
  106. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Матюша Н.В. для надання в оренду (0.03 МБ)
  107. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Матюша Н.В. для надання в оренду (0.03 МБ)
  108. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пономаренко О.В. для надання в оренду (0.03 МБ)
  109. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Теремецький Є.В. для надання в оренду (0.03 МБ)
  110. Про внесення змін до договорів оренди земельних Ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) колишнього ТОВ « МАЯК» (0.03 МБ)
  111. Про внесення змін до договорів оренди земельних Ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) колишнього ТОВ « МАЯК» (0.03 МБ)
  112. Про внесення змін до рішення 22 сесії 7-го скликання селищної ради від 21.11.2020 року «Про надання в оренду ФОП Руденко земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.» (0.02 МБ)
  113. Про внесення змін до рішення 26 сесії 7-го скликання селищної ради від 02.07.2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Б (0.02 МБ)
  114. Про внесення змін до рішення 26 сесії 7-го скликання селищної ради від 02.07.2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ж (0.02 МБ)
  115. Про скасування рішення селищної ради від 20.04.2021р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Жир М.М.» (0.04 МБ)
  116. Про скасування рішення селищної ради від 15.07.2021р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шевченко Є.С» (0.04 МБ)
  117. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, для пе (0.03 МБ)
  118. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020р. «Про селищний бюджет Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (0.02 МБ)
  119. Про передачу комунального майна на праві господарського відання (0.02 МБ)
  120. Додотки до прогнозу місцевого бюджету (0.07 МБ)
  121. Про звіт про виконання бюджету Любецької територіальної громади за I півріччя 2021року (0.03 МБ)
  122. Про матеріальну допомогу Ковалю М.М. (0.02 МБ)
  123. Про матеріальну допомогу Кондрашевській Є.О. (0.02 МБ)
  124. Про матеріальну допомогу Леоненку П.О. (0.02 МБ)
  125. Про матеріальну допомогу Паньовій Т.І. (0.02 МБ)
  126. Про матеріальну допомогу на поховання (0.02 МБ)
  127. Про матеріальну допомогу Розсудовській В.І. (0.02 МБ)
  128. Про матеріальну допомогу Саюк Т.Л. (0.02 МБ)
  129. Про матеріальну допомогу Теремецькому Г.Г. (0.02 МБ)
  130. Про матеріальну допомогу Ященко Т.П. (0.02 МБ)
  131. Про затвердження Програми місцевого економічного розвитку Любецької селищної територіальної громади (0.26 МБ)
  132. Про внесення змін до Положення про комунальний заклад Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради та затвердження його в новій редакції (0.06 МБ)
  133. Про прогноз бюджету Любецької територіальної громади на 2022-2024 роки (0.03 МБ)
  134. Про внесення змін до Програми «Молодь Любецької ОТГ» на 2021-2022 роки (0.03 МБ)
  135. Про ліквідацію сільських виборчих комісій (0.05 МБ)
  136. Про внесення змін до рішення селищної ради восьмого скликання «Про умови оплати праці селищного голови» (0.02 МБ)
  137. Про затвердження Програми з підвищення ефективності управління активами Любецької територіальної громади на 2021 – 2024 роки (0.02 МБ)
  138. ПРОГРАМА з підвищення ефективності управління активами Любецької територіальної громади на 2021 - 2023 роки (0.12 МБ)
  139. Про особливості оренди комунального майна на території Любецької територіальної громади Ріпкинського району Чернігівської області (0.08 МБ)
  140. Протокол засідання дев'ятої сесії восьмого скликання (0.03 МБ)
  141. Протокол поіменного голосування (0.95 МБ)