Скликання: Восьме скликання
Сесія / комісія: Одинадцята сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 27.09.2021
Автор: Слободська Алла Іванівна
Номер документу: Без номеру
Назва документу: Проекти рішень одинадцятої сесії селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження акту приймання-передачі комунального майна та передачу комунального майна на праві господарського відання (0.02 МБ)
  2. Про внесення змін до Статуту КП «Любеч Послуги» та затвердження його в новій редакції (0.02 МБ)
  3. СТАТУТ Комунального підприємства «Любеч Послуги» Любецької селищної ради (0.03 МБ)
  4. Про передачу комунального майна на праві господарського відання (0.02 МБ)
  5. Про матеріальну допомогу Ігнатенко К.І. (0.02 МБ)
  6. Про матеріальну допомогу на поховання (0.02 МБ)
  7. Про матеріальну допомогу на поховання (0.02 МБ)
  8. Про матеріальну допомогу Симончуку А.П. (0.02 МБ)
  9. Про матеріальну допомогу Супрун О.В. (0.02 МБ)
  10. Про матеріальну допомогу Тимошок Л.Ф. (0.02 МБ)
  11. Про затвердження Програми забезпечення національної безпеки та покращення матеріально-технічного забезпечення діяльності Ріпкинського районного відділу Управління Служби Безпеки України в Чернігівській області (0.02 МБ)
  12. Про внесення змін до рішення Другої сесії восьмого скликання Від 24.12.2020 року «Про затвердження комплексної програми протидії злочинності та профілактики правопорушень на території Любецької селищної ради на 2021-2023 роки (0.02 МБ)
  13. Про затвердження Стратегії розвитку Любецької територіальної громади до 2030 року (0.02 МБ)
  14. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020р. «Про селищний бюджет Любецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» (0.02 МБ)
  15. Про затвердження Стратегії розвитку Любецької територіальної громади до 2030 року (0.02 МБ)
  16. Стратегія розвитку ЛЮБЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ (1.3 МБ)
  17. ДІАГНОЗУВАННЯ ПЕРЕДУМОВ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ (1.93 МБ)
  18. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Маркову В.В. (0.03 МБ)
  19. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок СТОВ «Придніпров’є» та Любецькою селищною радою (0.03 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Атрощенко О.Ф. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Безлюдній В.І. (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Безлюдному О.С. (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бондару А.О. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бондару Д.О. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бондар Л.І. (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бондар Ю.М. (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бондарю Ю.О. (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бондаренко О.О. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Бублику С.С. (0.02 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Величку О.А. (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Вербицька М.К. (0.03 МБ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду шляхом продажу права оренди на земельних торгах для рибогосподарських потреб (0.02 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Волкову М.В. (0.02 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Гірник О.М. (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Головачу П.А. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Головачу Ю.А. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва Горбачову Р.Л. (0.02 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Горкавенко О.М. (0.02 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Динді І.М. (0.02 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Дятлу М.П. (0.02 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Дятлу Ю.М. (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Зленку І.М. (0.02 МБ)
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Калиті Л.П. (0.02 МБ)
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Карак В.Г. (0.02 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ковальчук А.І. (0.02 МБ)
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ковальчуку Ю.С. (0.02 МБ)
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Ковтуну О.І. (0.02 МБ)
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Криволапу Г.А. (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Курач В.М. (0.02 МБ)
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Курачу С.М. (0.02 МБ)
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Леоненку М.П. (0.02 МБ)
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Маренцю А.В. (0.02 МБ)
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Матюші І.С. (0.02 МБ)
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Матюші Н.В. (0.02 МБ)
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мекшун В.В. (0.02 МБ)
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Миргородову Д.А. (0.02 МБ)
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мозговенко Г.В. (0.02 МБ)
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мозговенко З.П. (0.02 МБ)
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Мозговенку К.С. (0.02 МБ)
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ольховику А.С. (0.02 МБ)
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ольховику В.В. (0.02 МБ)
  62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ольховик Л.М. (0.02 МБ)
  63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ольховику М.В. (0.02 МБ)
  64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Опанасенко Н.П. (0.02 МБ)
  65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Отчич Н.Г. (0.02 МБ)
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Приходьку Ю.М. (0.02 МБ)
  67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Рубан К.В. (0.02 МБ)
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Руденок В.В. (0.02 МБ)
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Самардак Г.М. (0.02 МБ)
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Самардак Т.М. (0.02 МБ)
  71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Седляру Л.В. (0.02 МБ)
  72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Сидоренко Л.М. (0.02 МБ)
  73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Симонову О.О. (0.02 МБ)
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Симоновій М.В. (0.02 МБ)
  75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Скакун О.М. (0.02 МБ)
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Скоринцову О.І. (0.02 МБ)
  77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Скоринцовій Д.Р. (0.02 МБ)
  78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Смоліговець В.П. (0.02 МБ)
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Смоліговцю Ю.А. (0.02 МБ)
  80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тарарако І.В. (0.02 МБ)
  81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тихій І.Г. (0.02 МБ)
  82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Ткаченко О.М. (0.02 МБ)
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Трихлібу А.А. (0.02 МБ)
  84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Трофименко Л.М. (0.02 МБ)
  85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Тужик Є.М. (0.02 МБ)
  86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Усенок Г.Д. (0.02 МБ)
  87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Усовій Н.С. (0.02 МБ)
  88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Федяй С.М. (0.02 МБ)
  89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Царик О.М. (0.02 МБ)
  90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Чухну І.І. (0.02 МБ)
  91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шаповал К.І. (0.02 МБ)
  92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шаповалу О.І. (0.02 МБ)
  93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шимко Н.О. (0.02 МБ)
  94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Щербаченку О.П. (0.02 МБ)
  95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Юрченку Г.М. (0.02 МБ)
  96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Юрченко Т.М. (0.02 МБ)
  97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства Якубишиній О.І. (0.02 МБ)
  98. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативно грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «Сіверь» та ТОВ «АТБ-Маркет» для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (0.04 МБ)
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Антоненку С.А. (0.05 МБ)
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Васеко О.О. (0.05 МБ)
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Голобурда І.М. (0.05 МБ)
  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Грицаненко О.С. (0.03 МБ)
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Дідовець Н.В. (0.05 МБ)
  104. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Жабі М.І. (0.05 МБ)
  105. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Колбасі М.О. (0.05 МБ)
  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Коробок В.С. (0.05 МБ)
  107. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мажузі К.А. (0.05 МБ)
  108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мажузі К.А. (0.05 МБ)
  109. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Максименко О.М. (0.03 МБ)
  110. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Мельнику М.С. (0.05 МБ)
  111. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Наварі О.М. (0.05 МБ)
  112. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність Нечипоренку А.Г. (0.03 МБ)
  113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Павленок Т.М. (0.05 МБ)
  114. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Примаковій Н.М. (0.05 МБ)
  115. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Примаковій Н.М. (0.05 МБ)
  116. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Рубасі В.В. (0.05 МБ)
  117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Рубасі В.В. (0.05 МБ)
  118. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Руденок В.В. (1/4 частка), Хандогому А.М. (1/4 частка), Хандогому М.М. (1/4 (0.05 МБ)
  119. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність Семеняко М.І. (0.03 МБ)
  120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Симонову М.М. (0.05 МБ)
  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ткаченку А.М. (0.05 МБ)
  122. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Ткаченку А.О. (0.05 МБ)
  123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність Шуману В.М. (0.05 МБ)
  124. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Ахмедуліній Л.В. (0.03 МБ)
  125. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Бурдело О.М. (0.03 МБ)
  126. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Волковій К.Ж. (0.03 МБ)
  127. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Жиру О.О. (0.03 МБ)
  128. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кожановській Г.К. (0.03 МБ)
  129. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Красноталю В.М. (0.03 МБ)
  130. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лазаренку А.М. (0.03 МБ)
  131. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Литвин О.М. (0.03 МБ)
  132. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мореву В.О. (0.03 МБ)
  133. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Польгун К.П. (0.03 МБ)
  134. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Прищепі С.А. (0.03 МБ)
  135. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решотко В.П. (0.03 МБ)
  136. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Решотко М.С. (0.03 МБ)
  137. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Седляр М.Д. (0.03 МБ)
  138. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюк Г.В. (0.03 МБ)
  139. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сердюку П.В. (0.03 МБ)
  140. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Третяк Л.М. (0.03 МБ)
  141. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Тютюнник М.М. (0.03 МБ)
  142. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Цицареву О.П. (0.03 МБ)
  143. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаповал К.В. (0.03 МБ)
  144. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шаповалу О.В. (0.03 МБ)
  145. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з подальшою передачею у власність Бондаренко В.М. (0.03 МБ)
  146. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд С (0.03 МБ)
  147. Про надання гр. Буленок М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  148. Про надання гр. Іващенко В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  149. Про надання гр. Коляда Л.П. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  150. Про надання гр. Кривопуск Н.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  151. Про надання гр. Курач В.Л. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  152. Про надання гр. Курач В.Л. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  153. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Литвиненко Д.О. (1/2частки) та малолітній дитині Литвиненко Д.О. (1/2 частки) (0.04 МБ)
  154. Про надання гр. Лузан В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  155. Про надання гр. Огнівенко Ф.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  156. Про надання гр. Олійник Н.Ф. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  157. Про надання гр. Осипенко В.С. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  158. Про надання гр. Рудаковій В.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  159. Про надання гр. Супрун Л.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  160. Про надання гр. Супрун Л.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  161. Про надання гр. Томилко Л.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  162. Про надання гр. Федьку М.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  163. Про надання гр. Чайковській Л.Б. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  164. Про надання гр. Шульзі В.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  165. Про надання гр. Шуман П.Г. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.04 МБ)
  166. Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишніх земель колективної власності КСП «Примакова», КСП « Любецьке». (0.02 МБ)