Фото без описуСоціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці школярів. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому середовищі, що отримала назву шкільне цькування, а у міжнародній термінології – булінг.

Саме з цієї актуальної проблеми сьогодення, фахівцем із соціальної роботи відділу соціального захисту населення Любецької селищної ради Стельмах Юлією Дмитрівною 5 та 6 листопада   2018 р. провела профілактичний захід з елементами тренінгу під назвою: «СТОП - БУЛІНГ»  у Любецькій  ЗЗСО  з учнями 6– 7 класів. 
Заняття з елементами тренінгу з попередження насильства та булінгу має на меті дати інформацію про поняття та види «насильства», «булінгу», підвищити рівень згуртованості класу, допомогти учасникам тренінгу краще пізнати один одного, створити сприятливу атмосферу.
Учні активно, з користю  та  цікавістю виконували поставлені перед ними завдання, осмислюючи дану проблему, яка відбувається серед школярів.

За інформацією відділу соціального захисту населення.