Минуще все, любов лиш вічна.Фото без опису

Міліють ріки ,душі і  слова.

І лиш вона пронизує сторіччя,

перецвітає і знов оживає…

(В. Сухомлинський)

           14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина. День закоханих – свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.

  Цього дня в бібліотеках Любецької  громади було весело і гамірно. Для дітей та молоді проводилися веселі та цікаві конкурси. Юні відвідувачі  дарували одне одному Валентинки, які виготовили разом з бібліотекарями. Затишна і приємна атмосфера панувала в бібліотеці, кожен виявив свою креативність і показав свою майстерність.

         Колектив художньої самодіяльності Любецького будинку культури підготував та провів в актовому залі мистецької школи концертно-розважальну програму «На крилах любові». Учасники художньої самодіяльності та глядачі поринули у світ прекрасного та  незвичного дійства.

Ведучі Олександр Пономаренко та Галина Пінчук підтримували атмосферу невимушеності та захоплення глядацької  аудиторії. Цікаво підібрані конкурси та номери художньої самодіяльності створювали веселий та піднесений настрій.

         Учасників конкурсів оцінювало журі. Титул Валентина та Валентини дісталося поважній парі Назаренко Таїсії та Шараку  Василію, міс Чарівність та містера Мужність отримали  Замятіна Вікторія та Поплавський Олександр, чарівні і неповторні,юні Нестор Пінчук та Полінка Усенок отримали титул міс та містер глядацьких симпатій.

        Учасники художньої самодіяльності : директор будинку культури Жир Наталія, Гутник Юлія, Коржаневська Наталія , Діденко Людмила, Нестор Пінчук, Настя Криволап, Оля Бобильова, Злата Жир, Настя Самійленко та Таїсія Назаренко своїми виступами наповнювали душі глядачів теплом та щастям, за що отримали вдячність від глядачів.