Фото без опису
Ти справжній фотомисливець, котрий полює на найкращі моменти свого життя?

Якщо ти любиш фотографувати і хочеш, щоб твої знімки побачило ще більше людей, то мерщій долучайся до фотоконкурсу та покажи яскраві моменти свого життя чи красу рідного краю через власні світлини!

 

Докладні умови проведення фотоконкурсу «Я – частина громади».

  1. Організатор фотоконкурсу: Любецька селищна рада за підтримки проекту  ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ : підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг що здійснюється за підтримки програми «U-LEAD з Європою» #ГромадаДляЛюдини #КожнійДитині #ULEADwithEurope.
  2. Мета конкурсу: презентація широкому загалу населення творчих досягнень жителів громади у галузі фотографії, висвітлення наявних пам’яток історико-культурної та архітектурної спадщини на території Любецької об’єднаної територіальної громади, творінь природи та садово-паркового і ландшафтного мистецтва, яскравих і колоритних особистостей.
  3. Темою конкурсу є «Я – частина громади».
  4. У конкурсі можуть брати участь всі, хто фотографує: аматори і професіонали  будь-якого віку. Конкурс є відкритим. У конкурсі можуть брати участь всі мешканці Любецької ОТГ, за умови відповідності надісланих фоторобіт всім формальним і технічним вимогам конкурсу.
  5. Неповнолітні особи можуть брати участь у конкурсі за згодою батьків.
  6. Участь у конкурсі є безоплатною. Подача заявок на участь триватиме з 01.07.2019 р по 21.07.2019 р. Переможці визначатимуться шляхом голосування, що відбуватиметься на офіційній сторінці Любецької ОТГ у фейсбуці з 22.07.2019 р. по 31.07.2019 р .
  7. Кожний автор може надіслати на конкурс 3 окремих фото. Техніка виконання фотографії може бути будь-яка.
  8. Фотографії на конкурс необхідно надсилати у електронній формі на адресу e-mail: sei.liubech@gmail.com

Кожне фото необхідно надсилати в окремому файлі. Кожний файл фотографії повинен бути підписаний українською за зразком: Прізвище Ім’я по Батькові, вік, назва до фото, номер телефону (для зв’язку у разі перемоги).

  1. Перша п’ятірка найкращих, отримає подарунковий сертифікат.
  2. 30 обраних фотографій переможців будуть роздруковані як сувенірні листівки Любецької ОТГ.

Детальна інформація за телефонами:

0955478973; 0976738350 - Юлія