Фото без опису       
   Біля адміністрації Любецької селищної ради 23 серпня відбулись урочисті збори, присвячені Дню Державного Прапора України та урочисте підняття Державного Прапора України.

           У святковому заході взяли участь голова Любецької селищної ради Сергій Пінчук, працівники адміністрації, депутати селищної ради, Ветеран другої світової війни Анищенко Олександр Іванович, Отець Іоан настоятель Свято-Преображенського храму, керівники та працівники  установ  та жителі селища.

         У своєму виступі селищний голова наголосив, що День Державного Прапора України - одне з найбільш знакових свят в історії нашої держави, оскільки Прапор є символом слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення українців. Державний Прапор України – священний оберіг, символ єдності та непереможності нашого народу.

    День державного прапора України було встановлено на честь багаторічної історії створення України, державної символіки нашої незалежної країни, а також з метою виховання поваги громадян до державних українських символів.

Сьогодні не можна не згадати про воїнів визволителів та захисників Вітчизни та свободи українського народу, ми низько вклоняємося нашим захисникам , які під Стягом батьківщини відстоювали і відстоюють на сході країни незалежність свого народу.

 Честь підняти прапор була надана ветерану Другої Світової війни Анищенко Олександру Івановичу.

Вшанували всіх загиблих хвилиною мовчання, та помолилися за наших співвітчизників що відстоюють українські кордони.