З метою підвищення рівня зайнятості осіб з інвалідністю, залучення їх до участі у процесі інтеграції до суспільного життя, Міністерство соціальної політики України разом з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» започаткувало соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні».

Мета проекту – надати безкоштовні можливості навчання затребуваним професіям у сфері IТ для людей  з інвалідністю і після успішного тестування та отримання сертифікатів прийняти участь у конкурсах на вакантні посади у провідних IТ компаніях України.

Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів: з 5 лютого 2020 року відбуватиметься реєстрація охочих взяти участь у проекті. Бажаючі можуть реєструватись на https://education.msp.gov.ua/ .

Під час реєстрації учасники мають обрати обов»язкові два курси та кілька (від одного до трьох) додаткових, за власним бажанням.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес відбуватиметься протягом 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

Організаційні питання стосовно навчання, курсів, термінів, умов – можна відправляти на електронну адресу edu@msp.gov.ua.

Що стосується технічних питань, будь ласка, надсилайте повідомлення на адресу support@prometheus.org.ua.

Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів просить усіх бажаючих осіб з інвалідністю взяти активну участь у проекті.