Становлення України як незалежної, демократичної і внутрішньо міцної держави напряму пов’язане із розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю. Тому, День місцевого самоврядування – це свято не лише тих, хто працює в органах місцевої влади, але й депутатів та усіх громадян, які вболівають за проблеми Любецької громади, дбають про її розквіт і зростання.


Саме нам із вами випала почесна і водночас відповідальна місія – представляти й відстоювати інтереси наших громадян, захищати їх право на повноцінний розвиток і добробут.


Місцеве самоврядування Любецької громади – це потужний корпус, що об’єднує 8 старостинських  округів та селище Любеч, 22 обраних депутата, 8 старост та колектив селищної ради.


І на сьогодні, незважаючи на військові події на Сході, складну фінансово-економічну ситуацію в країні ви успішно реалізуєте започатковані в країні реформи, берете на себе відповідальність за долю своїх громадян та, здобувши нові повноваження, робите все задля повноцінного розвитку населених пунктів громади.
Це справді народна влада – влада для громади і в інтересах громади.


З нагоди свята щиросердно зичу усім вам, кожній вашій родині Божого благословення і заступництва, мирного неба й міцного здоров’я, оптимізму та непохитної віри у гідне майбутнє громади, рідної України.

Любецький селищний голова Валерій Костильов.

Фото без опису