Нам завжди приємно спілкуватись з громадськими активістами! Це ми любимо робити у форматі опитування) Звертаємось до Вас з проханням  дати відповідь на питання анкети. Вона анонімна, тому не боїмось, активно долучаємось та даємо чесні відповіді!

(тицяємо сюди)

Фото без опису

Вивчення потреб молоді проводиться з метою формування молодіжної політики в Любецькій територіальній громаді. Опитування буде тривати до 5 травня 2021 року включно. Встигніть пройти анкетування, для нас дуже важлива думка кожного молодого мешканця та кожної молодої мешканки громади!!!

Звертаємо Вашу увагу, що всі результати будуть опрацьовані та представлені в узагальненому вигляді на офіційному сайті та групі громади в Facebook. Також результати дослідження будуть подані громадському обговоренню для визначення пріоритетів молодіжної роботи в Любецькій ТГ. Крім того, будуть визначені найкращі ідеї проєктів для вирішення проблем молоді  (детальніше про дату та місце проведення обговорення ми повідомимо Вам згодом).

 

Зазначаємо, що даний проєкт реалізується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Любецька ТГ є партнером Програми DOBRE у Чернігівській області.