Мітинг пам’яті пройшов біля Братської могили в смт. Любеч 8 травня, в День пам’яті та примирення та напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

   Згадати загиблих та покласти квіти до підніжжя пам’ятника прийшли голова Любецької селищної ради Валерій Костильов, народний депутат України Антон Поляков, представники апарату селищної ради, депутатського корпусу та місцеві жителі. Також був присутній ветеран, учасник бойових дій Другої світової війни, Аніщенко Олександр Іванович.

    До присутніх на мітингу звернувся голова селищної ради Валерій Костильов та народний депутат України Антон Поляков, подякувавши всім тим, чиї відвага і звитяга, мужність і стійкість наближали нас до перемоги та закликали всіх до об’єднання зусиль заради нашого майбутнього. Настоятель Спасо-Преображенського храму о. Іоан провів поминальний молебень за загиблими  у війні.

   Затих мітинг під час хвилини мовчання… Схилили голови учасники реквієму від наймолодшого до найстаршого. Кожен пройнявся повагою до ветеранів війни і згадав усіх, хто загинув на воєнних фронтах, не дожив до цього Дня Перемоги.

  На шану за загиблими, та всіма тими, хто віддав своє життя, визволяючи нашу землю, присутні поклали квіти Братської могили.