У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Це свято кожного з нас, не зважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов’язки громадян. Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою цінністю у державі.

Вітаючи усіх вас зі святом, бажаю, добробуту і затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України - народовладдя, гуманізму та законності.

Від щирого серця бажаю вам, дорогі мешканці Любецької ТГ, впевненості у завтрашньому дні, доброго ставлення один до одного, міцного здоров’я, щастя, успіхів і мирного неба над Україною! Зі святом! З Днем Конституції!

 

              Селищний голова                                                                                  Валерій Костильов

Фото без опису