Фото без описуРазом з експертом партнерства «За прозорі місцеві бюджети» Олександром Мошнягул, в рамках Програми «DOBRE» та представниками Любецької селищної ради 12 жовтня провели інформаційну кампанію під час якої намагались простими словами розповісти жителям громади про місцевий бюджет, бюджетний цикл.

А також, презентували жителям громади розроблений в рамках партнерства «бюджет для громадян». Слід зазначити, що «бюджет для громадян» вперше був поданий в такому вигляді. Це  простий і цікавий спосіб донесення важливої інформації про бюджетні кошти для жителів громади.

В цьому буклеті в зрозумілій  формі подано інформацію на чому засновано бюджет, як наповнюється та куди ідуть гроші місцевого бюджету.

Під час спілкування з мешканцями Любеча,  ми змогли виявити проблемні питання, що турбують жителів та пропонували долучитись до формування бюджету на наступний 2022 рік.

Кожен житель громади має можливість надати письмову пропозицію, на що саме потрібно передбачити кошти в громаді в наступний рік заповнивши пропозиції до проєкту бюджету на останній сторінці буклету, або заповнити її он-лайн за посиланням https://liubech-gromada.gov.ua/news/1630396120/  на офіційному сайті громади.

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Любецька територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернігівській області.

До кінця жовтня 2021 року ми приймаємо ваші пропозиції. Будьте активними! Від вас залежить розвиток громади та покращення рівня надання послуг.

Фото без опису