Фото без опису

   7 грудня, з нагоди Дня місцевого самоврядування в Любецькій селищній раді відбулося урочисте зібрання.

    З професійним святом працівників ОМС  та депутатів привітав селищний голова Валерій Костильов. В своїх вітальних словах він згадав про  складнощі місцевого самоврядування та висловили подяку всім старостам, діловодам, землевпорядникам, спеціалістам і всім фахівцям за нелегку працю на благо громади.

   Далі голова селищної ради вручив грамоти. Так, за активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток громади та з дня нагоди місцевого самоврядування були нагороджені: депутат Любецької селищної ради Куксач О. М., депутат Любецької селищної ради Репех М. П., депутат Любецької селищної ради Марчан О. В., депутат Любецької селищної ради Огнівенко М. А. За сумлінне виконання своїх посадових обов’язків, активну життєву позицію з нагоди Дня місцевого самоврядування були нагороджені: староста Павлівського старостинського округу Шокур К. П., староста Неданчицького старостинського округу Пігор О. І., діловод Великозліївського старостинського округу Ларіонова Г. М.,  начальник служби у справах дітей Маринець В. М. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування була нагороджена бухгалтер Любецького закладу дошкільної освіти (ясла-сад) «Пролісок» Тужик Є. М.  За сумлінне виконання своїх посадових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування були нагороджені завідувач господарством Любецької селищної ради Бабій В. В. та прибиральник службових приміщень Лут С. Є.

   Після завершення церемонії нагородження присутніх очікував музичний подарунок –  святкова концертна програма за участю працівників відділу культури та туризму.