Фото без опису

Шановні жителі громади! Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

   36 років тому на Чорнобильській АЕС сталася найбільша екологічна, гуманітарна та техногенна аварія минулого століття.

    Страшна ядерна катастрофа стала справжнім випробуванням для всього людства. Наслідки вибуху досі відчувають на собі і природа, і люди. Наша пам’ять і пам’ять наступних поколінь знову повертатиметься до трагічних квітневих днів 1986 року. Це була боротьба людей з вогнем у ядерному пеклі. Вони рятували  не лише атомну станцію, вони рятували Україну та весь світ.

   Серед ліквідаторів наслідків аварії цієї жахливої катастрофи було чимало мешканців нашої Любецької територіальної громади. Не шкодуючи себе, ризикуючи власним життям, вони захищали світ від радіаційного лиха.

   На жаль, багатьох учасників ліквідації, сьогодні вже не має серед нас, але ми низько схиляємо голови перед їх подвигом та відвагою, а також вшановуємо живих героїв.

   В цей тяжкий для України час, коли ми відстоюємо свою честь та свободу, хочу побажати учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від її наслідків, їх родинам миру,  міцного здоров’я, злагоди та щастя. Хай завжди з Вами буде людська подяка та підтримка.

 

   З повагою, селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ.