Шановні земляки!

   8 та 9 травня – це символ героїчного минулого, гордості за тих, хто відстояв свободу нашої Батьківщини. В ці дні в наших серцях поєднуються відчуття печалі за жертвами та вдячності і гордості за подвиг наших дідів і прадідів.

   На жаль, так сталося, що цю знаменну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми є господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної Батьківщини.

   Також ми схиляємося перед величчю подвигу тих, хто не повернувся з фронтових доріг, хто відійшов у світ інший, хто наближав святковий травневий день.

   Низько вклоняємося вам, наші славні ветерани! З почуттям глибокої поваги дякуємо за величний подвиг в ім’я життя, за ваші мужність та героїзм. Ваш приклад – невичерпне джерело патріотизму й справжній взірець для наслідування. Нині захисники України гідно продовжують славні традиції старших поколінь.

   У нашій пам’яті назавжди залишиться ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Ми свято стоятимемо на варті миру, який ви вибороли для нас.

   Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

 

З повагою,

Валерій КОСТИЛЬОВ