Фото без опису

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники апарату селищної ради, ветерани місцевого самоврядування, колеги!

 

   Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування! Це свято нашої громади, громади кожного села, кожного мешканця. Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Це свято людей, яких обирає суспільство.

   Усім причетним до цього свята дякую  за патріотизм і відданість інтересам громади, за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашої громади в цей тяжкий для України час.   Щастя вам і здоров’я, добра і сімейного благополуччя, радості від світлої долі ваших рідних, здійснення задумів і планів задля спільного  гаразду та мирного неба! Слава Україні!

 

 

З повагою селищний голова                                           Валерій КОСТИЛЬОВ