Фото без опису

Дорогі діти, шановні батьки!

 

Традиційно в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення наших мрій і сподівань.

 

Проте сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. У цю святкову мить люди мають замислитися, чи все зроблено для того, щоб кожна дитина нашої країни щомиті відчувала себе захищеною, потрібною, бажаною. Поруч з нами ще є діти, життя яких тільки-но починається, а вони вже зазнали весь тягар сімейного неблагополуччя, біль утрати найдорожчих людей − батьків. Саме тому ми повинні надавати особливу увагу нашим дітям, і робити все можливе, щоб малеча виросла в спокійному, безпечному та щасливому світі.

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

 

З повагою,

селищний голова                                                         Валерій КОСТИЛЬОВ