Фото без опису

Дорогі жителі Любецької  громади!

   Прийміть щирі вітання з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та  Незалежності України!

   Синьо-жовтий стяг є особливим символом для українців, з яким десятки поколінь наших співвітчизників виборювали незалежність України. Його ми повинні берегти  і шанувати  як найвищу національну святиню. Наш обов’язок  як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити все можливе, щоб наш Прапор гордо майорів довгі роки. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини і веде українців до Перемоги!

   Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок,  які, не шкодуючи  свого життя, захищають її від агресора.

   На жаль, свята ми зустрічаємо нині в складний час  повномасштабної війни, яку розпочала росія вторгненням на мирні  українські землі. Але спільними  зусиллями ми зможемо вистояти  та  подолати всі труднощі,  які б не випали на нашу долю, гуртом зуміємо вистояти і захистити наших дітей, рідних, нашу країну від агресора.

   Головний скарб нашої громади – це ви, його жителі. Наша мета – сильна, заможна, вільна і процвітаюча Україна! З вами разом ми зможемо наблизити Перемогу!

Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої громади і країни, працювати на об’єднання суспільства з метою розвитку і процвітання рідного краю, гуртуватися для підтримки захисників України.

   Від імені Любецької селищної ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету, щиро вітаю з Днем Державного Прапора та Незалежності України!

  Від щирого серця бажаю всім жителям миру та злагоди, здоров’я та довголіття. Всім нам мирного неба над головою, добробуту кожному дому, процвітання нашому селищу та всій нашій Україні.

 

 З повагою, Валерій КОСТИЛЬОВ!