Фото без опису

Шановні вчителі! Дорогі учні!

   Щороку 1 вересня діти йдуть до школи, лунає перший дзвоник, діти сідають за парти і розпочинають новий навчальний рік. Освіта – це один із фундаментів, на якому будується держава. Запорука її успіху, розвитку і процвітання.

   День знань цього року не такий, до якого ми звикли. Україна веде боротьбу з жорстоким та підступним ворогом за право на існування. За своє майбутнє. І хтось із батьків дітей, які пішли у школу, зараз зі зброєю в руках захищає нашу державу від російської навали. Захищає майбутнє наших дітей і внуків. Їх право здобувати освіту українською мовою, знати історію своєї країни та отримувати знання в українській школі.

   Бажаю вчителям і дітям, щоб навчальний рік пройшов у мирній та спокійній атмосфері. Нехай він не буде захмарений поганим новинами, а подарує багато хороших емоцій, зробить кожного учня мудрішим і дорослішим, бо знання – це особлива унікальна цінність, надійна основа для звершень у дорослому житті.

   Тож нехай в учнів завжди буде допитливість і потяг до нових знань та пізнавання світу. Низький уклін нашим вчителям за їхню працю та мужність, за те, що вони вкладають в своїх учнів найцінніше – свій досвід, мудрість та знання. Ці зерна обов’язково проростуть новими поколіннями розумних, сильних і цілеспрямованих українців.

   Зі святом!

 

З повагою, Валерій КОСТИЛЬОВ.