Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, шановні депутати.

 

   Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

   День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади,  депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми,  дбають про розквіт і зростання громади.

   Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити нашу громаду і всю Україну щасливими й багатими!

   Тяжкі виклики працювати в умовах воєнного стану випали на територіальні громади, які стали активним центром опору протидії окупантам і на сьогодні демонструють свою мужність і стійкість та допомагають нашій армії, економіці та країні в цілому.

   Висловлюю вдячність депутатам селищної ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме Ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного з нас бути почутим.

   Хочу побажати всім Вам доброго здоров’я, незламної волі, твердості духу, надійного родинного тилу та тепла рідної домівки, душевного спокою та успіху. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

   Нехай Ваші шляхетні вчинки і надалі служитимуть справі захисту і подальшого розвитку громади та наближають нашу Перемогу.

 

І ПАМЯТАЙТЕ РАЗОМ МИ СИЛА! І ТІЛЬКИ РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

 

З повагою, Валерій КОСТИЛЬОВ.