ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акту
Любецької селищної ради

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Любецька селищна  рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Любецької селищної ради» та аналізу регуляторного впливу шляхом розміщення на офіційному сайті Любецької селищної ради: https://liubech-gromada.gov.ua (розділ Регуляторна діяльність)

Зміст проекту: Проект рішення Любецької селищної ради «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Любецької селищної ради»  розроблений з метою встановлення порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Любецької селищної ради, у відповідності до ст. 6 Закону України «Про рослинний світ», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить один місяць з дня опублікування проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта можна надавати в електронній формі e-mail:  liubech_post@cg.gov.ua, або в письмовій формі на адресу: вул. Добринінська, 60, смт. Любеч Чернігівська область Чернігівський район 15041,  тел. 0678623659