Фото без опису

Платіжна дисципліна за розподіл газу – запорука енергетичної стабільності України!

Чернігівщина щодня страждає від російської агресії, а систематичні обстріли регіону призводять до руйнування або пошкодження газових мереж. Відтак, стабільна доставка «блакитного палива» вимагає відповідальної та цілодобової роботи газовиків. Саме за рахунок оплати за послугу з розподілу газу фахівці Чернігівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» здійснюють не тільки стабільний розподіл газу, а й оперативне відновлення газопостачання та усі необхідні аварійні роботи.

Нагадуємо, що відповідно до умов Типового договору розподілу природного газу, затвердженого НКРЕКП, сплачувати за надану послугу необхідно щомісяця до 20 числа. Тариф та порядок розрахунку вартості послуг розподілу газу у 2024 році залишаються незмінними. Для споживачів Чернігівщини тариф на послуги розподілу природного газу становить 2,112 грн. за 1 мна місяць (з урахуванням ПДВ).

Швидко та зручно розрахуватись за доставку газу можна за допомогою Особистого кабінету «ГАЗМЕРЕЖІ» (https://my.grmu.com.ua/login), який має ряд переваг:

  • зручність (можна сплачувати за послуги, не виходячи з дому. Немає необхідності стояти в чергах і витрачати свій час на поїздку до місця оплати).

  • доступність (платіжна платформа доступна 24/7. Це означає, що можете оплатити доставку газу в зручний час, навіть у нічні або вихідні години).

  • легкість використання (інтерфейс інтуїтивно зрозумілий. Процес оплати займає всього кілька хвилин, і навіть ті, хто не має великого досвіду роботи з онлайн-платформами, легко впорається з виконанням цього завдання).

Або обирайте інші доступні сервіси:

  • онлайн-платежі EasyPay;

  • інтернет-послуги "Ощад 24", "ПриватБанк" та Монобанк;

  • відділення "Укрпошти";

  • відділення будь-якого банку;

  • термінали самообслуговування.

При оплаті послуги розподілу газу перевіряйте правильність реквізитів. Для побутових клієнтів Чернігівської філії «Газмережі» діють такі реквізити:

  • ЄДРПОУ 45355956

  • МФО 353553

  • п/р UA193535530000026030300854150

 

Пам’ятайте, що для швидкої ідентифікації платежу необхідно вказати номер особового рахунку. Він як і раніше, складається з 10 цифр та починається на «1500».

 

Ми працюємо над тим, аби утримувати цілісність газової системи в повному обсязі.

 

Довідка: Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Чернігівської області з 1 грудня 2023 року. Компанія  забезпечує природним газом майже 360 тисяч осель Чернігівщини, а система газопостачання області налічує понад 12 тис. км газопроводів та більше 2 тис. газорегулюючих пунктів.

Підприємство активно впроваджує сучасні технології, матеріали та обладнання для модернізації газових мереж, а також утримує в належному стані об’єкти газозабезпечення населення, промислових і комунально-побутових споживачів у містах та селах Чернігівщини. Крім основного напрямку діяльності, підприємство надає послуги по встановленню та обслуговуванню газового обладнання. Здійснює проектування та будівництво нових систем газопостачання, а також модернізацію існуючих. Забезпечує цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби 104.

Комфорт та безпека споживачів блакитного палива, безаварійний та безперебійний розподіл газу - основний пріоритет Чернігівської філії «Газмережі».