Фото без опису

У Любецькому закладі дошкільної освіти (яслах – садку) «Пролісок» Любецької селищної ради, одному з найперших посеред 63 дитячих садків Київської, Житомирської та Чернігівської областей,  проведено капітальний ремонт та здійснено облаштування укриття.

Ця ініціатива стала можливою завдяки підтримці Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ), Європейського Союзу та Міністерства освіти і науки України.

Дружній до дітей простір у садочку містить елементи, які сприяють розвитку ключових навичок вихованців від 2 до 6 років. Він забезпечує якісне освітнє середовище, яке допомагає організовувати перебування дітей в укритті з користю. Частина укриття устаткована столиками і стільцями для навчання і настільних ігор, стелажами для книг та іграшок, а одна зі стін може використовуватися як стіна – дошка для малювання крейдою.

Укриття в садочку, яке відремонтоване ЮНІСЕФ, - це не лише безпечний простір , а й простір, де діти можуть разом гратися, відпочивати у спокійній ненапруженій атмосфері; – простір, де діти можуть залишатися дітьми.

Адміністрація, колектив закладу, здобувачі освіти, батьківська громадськість висловлюють вдячність за проявлену  турботу та увагу міжнародним донорам.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису