Поговоримо про особисте?

Фото без опису 

Наприклад, про особистий кабінет Чернігівської філії «Газмережі». В ньому є багато цікавих та корисних функцій, які точно стануть вам у нагоді.

Сервіс допоможе швидко та зручно:

  • передати показання лічильника газу ;

  • сплатити за послугу розподілу ;

  • сформувати електронну квитанцію ;

  • переглянути історії розрахунків та переданих показників;

  • дізнатись дату планової повірки лічильника;

  • бути в курсі чинного тарифу на розподіл газу та інших опцій!

 

До речі, мультифункціональність особистого кабінету «Газмережі» дозволяє додавати безліч особових рахунків! А отже передавати показники можна не лише за себе, а й за ваших рідних, які потребують допомоги у питаннях комунальних послуг.

Фото без опису

Як це зробити?

 🔹 Клікніть на іконку свого профілю в Особистому Кабінеті

🔹 Натисніть «Додати О/р»

🔹 Оберіть Оператора ГРМЧернігівську філію «Газмережі»

🔹 Введіть номер особового рахунку, який хочете додати

🔹 Введіть перші три літери прізвища власника цього рахунку та дайте згоду на обробку персональних даних.


 Крім цього, за доданими особовими рахунками ви можете ще й сплачувати за послугу розподілу газу. Тим паче, що електронні квитанції першими зявляються в особистому кабінеті. Тож можна не чекати на прихід листоноші, оплативши послугу розподілу газу онлайн. 

Нагадуємо, що сплачувати за послугу з доставки газу необхідно до 20 числа кожного місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто, за липень до 20 липня.

З нами в особистому кабінеті “Газмережіпонад 20 тисяч чернігівців! Приєднуйтесь і ви! Реєструйте свій особистий кабінет на сайті my.grmu.com.ua  та користуйтесь його перевагами будь-де та будь-коли.

 

Довідка: З 1 грудня 2023 року розподіл природного газу споживачам Чернігівської області здійснює Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Компанія  забезпечує природним газом майже 360 000 осель Чернігівщини, а система газопостачання області налічує понад 12 тис. км газопроводів та більше 2 тис. газорегулюючих пунктів. Окрім того, Чернігівська філія «Газмережі» надає послуги по встановленню та обслуговуванню газового обладнання, здійснює проектування та будівництво нових систем газопостачання, а також модернізацію існуючих. Забезпечує цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби 104. Основний пріоритет підприємства –  комфорт та безпека споживачів блакитного палива, безаварійний та безперебійний розподіл газу 24/7.