Фото без опису            

 Дорогі діти, шановні батьки, колеги!

   Згідно з Указом Президента України від 28 липня 2023 року №455/2023 "Про внесення змін до деяких указів Президента України" 17 вересня відзначається День усиновлення.

     В день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми відзначаємо День усиновлення. Імена святих символізують найкращі чесноти людей, що приймають в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю.

         Це свято здійснених мрій, другий день народження для багатьох сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Свято людей, які живуть з гаслом: Чужих дітей не буває. Особливо зараз, коли нашу країну переповнює горе та біль, тепло сімей, що відкрили свої серця для дітей, які потребують допомоги, розуміння та любові, цінне, як ніколи.

     Дякуємо всім, хто долучається до цієї непростої справи, адже найважливіше для дитини – мати родину!

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний та непростий шлях до щасливої родини. Це свято для дітей, які отримають люблячих та дбайливих батьків – усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, патронатних батьків, опікунів, піклувальників.

Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.

Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця ви кожного дня доводите, що немає нічого неможливого бо це  і є найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Хай щедрість та милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем!

Шановні усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, щиро дякуємо за вашу непросту, проте неймовірно благородну та добру справу! Прийміть найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дітям своє серце, розділили з ними свою любов та душевне тепло. Ви подарували кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – люблячу та турботливу родину.

Вітаємо та висловлюємо щиру подяку в цей день своїм колегам — працівникам усіх служб у справах дітей. В досягнутих результатах велика частка вашого серця, розуму, натхнення, професійності.

        Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, і до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Візьміть дитину у родину і  нехай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя! Батьківство - нелегка наполеглива праця, але разом з тим це найшляхетніша місія людини.

        Хай щедрість та милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім сил, здоров’я, добра та благополуччя, Миру та Перемоги!

      За підтримкою та необхідною консультацією з питань сімейних форм виховання звертайтеся до Служби у справах дітей Любецької селищної  ради за тел. 0501657315 або особисто за адресою: вул. Добринінська, 60, селище Любеч, Чернігівського району Чернігівської області.

 

 З повагою, служба у справах дітей Любецької селищної ради.