Фото без опису 

   Безпека дітей – пріоритет громади. 

      Дитинство – найважливіший, самобутній і неповторний період у становленні особистості. Саме в цей час дитина формується фізично, психічно й інтелектуально, набуває необхідних знань, умінь та навичок, і саме в цей період вона потребує найбільшої уваги, спілкування і захисту. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.
     З самого дитинства діти зазначають впливу небезпечних факторів, які підстерігають дитину практично на кожному кроці – удома небезпека йде від електричних, газових приладів, пустощів із сірниками та іншими небезпечними предметами, на вулиці – необережність на дорозі, спілкування з незнайомими людьми, використання піротехнічних, вибухонебезпечних предметів тощо, що може призвести до біди.

Шановні батьки!

Пам'ятайте, що літні канікули для дітей - це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання і використовувати їх у домашніх умовах. Звертаємо увагу на організацію відпочинку Вашої дитини  під час канікул. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині. Залучайте до виконання домашніх обов’язків. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина (доньки) за межами дому у вечірній час, повідомляти про можливу небезпеку, не залишайте дитину без належного догляду, нагадуйте правила безпеки поводження на воді, з вогнем та незнайомими людьми.

Гарного вам відпочинку!

Начальник служби у справах дітей
Нечваль А.С.