Фото без описуЛюбецькою селищною радою було придбано, для потреб громади, за рахунок коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад через процедуру закупівлі відкриті торги:

  •  2 трактори з додатковим обладнанням (причіп тракторний самоскидний з суцільнометалевими надставними бортами, щітка дорожня (комунальна), подрібнювач відходів деревини, фронтальний погрузчик, ківш для сипучих матеріалів, передній відвал, плуг трикорпусний навісний з передплужником, косарка ротаційна дорожня, екскаваторне обладнання ) на суму 1 713 000.00 грн. (ціна аукціону);
  • Асенізаційна машина на суму 308 880.00 грн.

10 грудня, виконавчим комітетом селищної ради, розглянувши звернення директора КП «Любецьке», було вирішено передати з балансу Любецької селищної ради  на баланс комунального підприємства вище перераховане майно.

На сьогодні хлопці з КП «Любецьке» повністю підготували техніку до роботи та встановили додаткове обладнання для розчистки доріг від снігу. Як відомо за даними Чернігівського обласного центру з гідрометеорології Державної служби України з надзвичайних ситуацій, з 12 грудня очікується суттєве погіршення погодних умов.  То ж при посиленні снігопаду техніка готова в будь який момент виїхати розчищати вулиці громади.