І вдень, і вночі працюють трудівники КП «Любецьке»

 

 Снігопад, який завдав чимало клопоту всім, щед­ро засипав снігом і наші села, села нашої громади. На дорогах вулиць було одним словом – ні проїхати, ні пройти, особливо у віддалених куточках Любеча.

На боротьбу з наслідками стихії вперше вивели свій  новий трактор працівники КП «Любецьке». Роботи з прибирання снігу розпочалися 13 грудня зранку, одразу після заметілі та не припинялися навіть вночі.  

Працювали оперативно та злагоджено. За ніч повністю було розчищено всі вулиці  Любеча.

Ідучи на роботу я не втрималась і обійшла вулиці свого виборчого округу, люди задоволені роботою хлопців з КП «Любецьке», хлопці почистили дороги навіть у важкодоступних місцях, паралельно з розчисткою доріг спилювали гілля яке звисало з дерев що росли попід дороги і заважало проїзду техніки до вул. Комарова («слобідка»), розчистили дорогу навколо «цвинтару» де круті повороти та крутий схил.

Від себе особисто як від жителя вул. Подільська, як від депутата виборчого округу №1 та від усіх жителів вулиць: Подільська, Комарова, Героїв Дніпра, Лермонтова, щиро дякую всім учасникам «визвольних» робіт.

Велике спасибі вам за небайдужість, активну життєву позицію, прагнення робити добро. Міцного здоров`я вам і щедрої ниви!

 Техніка працює і надалі, чекаємо розчистку дороги на с. Кукарі.

З вдячністю Ю. Стельмах

 

По селах Малинівського старостинського округу роботи по розчистці доріг від снігу виконали власними силами СТОВ «Придніпровє». За що їм вдячні мешканці сіл та виконком Любецької селищної ради.

В.о. старости Н. Голобурда

 

Техніка СТОВ "Дружба Нова "Кернел" розчистила від снігу вулиці сіл Смолигівського старостинського округу Любецької селищної ради. Дякуємо за вчасну допомогу керівництво СТОВ та особисто Жир Анатолія.

В.о. старости О. Левченко