Фото без опису       
       У цей великий день ми згадуємо всіх, чиє життя відібрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку повагу ветеранам, які на власних плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

          74 роки відділяє нас від тієї миті, коли наші діди разом з усім світом раділи Перемозі.  Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас, він уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів.  9 травня поряд стоять сиві ветерани та молоді хлопці, які щойно повернулися із зони АТО, герої різних часів, яких поєднує любов до рідної землі та готовність захищати її до останнього подиху.
         Це свято пов’язує покоління військового лихоліття з поколіннями народжених після війни, тими хто своїм життям зобов’язаний ветеранам. Їх ставлення до громадянського обов’язку – це невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування. Продовжуючи славні героїчні традиції старших поколінь, захисники України і сьогодні з честю виконують покладені на них завдання, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та відвагу.
         Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни. Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме!

            Бажаємо всім нашим ветеранам і тим, хто святкував цей день у далекому 1945-му, і тим, хто тільки нещодавно повернувся з фронту здоров'я, життєвих сил, віри в краще і, звичайно ж, мирного неба над головою!

Хай мир і злагода панують на нашій землі!