Фото без опису

Шановні мешканці Любецької територіальної громади!

Ми з вами пройшли перші кроки становлення громади, разом досягали успіху та переживали за невдачі, але продовжували працювати для досягнення головної мети – сталого розвитку, комфортного проживання та добробуту кожної сім'ї нашої громади.

Обсяг питань, якими може і повинна займатися територіальна громада, регулюються нормами чинного законодавства. Серед них найважливішою є турбота про покращення умов життя у громаді, в тому числі підвищення якості послуг, що надаються жителям.

Анкета, яку Вам адресовано, дозволить органам місцевого самоврядування ознайомитись з поглядами і думками жителів нашої дружньої громади. Ми віримо, що отримана таким чином інформація дозволить селищній раді та іншим  установам громади вдосконалювати громадські послуги і надасть можливість планувати розвиток нашої спільноти. Результати будуть використані під час створення кращої стратегії розвитку  нашої громади – документу, який становить план діяльності органів місцевого самоврядування.

Участь в опитуванні є добровільною. Ви можете відмовитися від відповідей на деякі запитання. У цьому випадку, будь ласка, просто пропустіть ці питання, на які з будь-яких причин не хочете відповідати.

Анкета може бути спільно заповнена усіма членами Вашої сім'ї - будь ласка, обговоріть відповіді і зазначте ту відповідь, яка найкраще відображає погляди, що панують у вашому домі.

Анкета повністю анонімна - Ваші відповіді на питання є конфіденційними. Вся отримана інформація буде використовуватися виключно для формування узагальнених висновків. Жодним чином заповнена Вами анкета не буде доступною для широкого загалу. Після заповнення анкети, будь ласка, поверніть її особі, яка Вам її дала. За посередництвом цієї особи анкета потрапить до команди, яка відповідає за опрацювання результатів дослідження. Члени цієї команди зобов'язані зберігати службову таємницю, пов'язану з проведенням дослідження.

Заздалегідь дякуємо за Ваші час і зусилля, присвячені заповненню анкети. Віримо, що питання анкети виявляться для вас цікавими.

Результати дослідження будуть оприлюднені на офіційному сайті Любецької громади та офіційній сторінці громади у facebook .

 

              З повагою селищний голова                     СЕРГІЙ  ПІНЧУК

ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ