Фото без описуШановні жителі району! У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації щодо захворюваності на COVID-19 та введенням червоної зони на території Чернігівської області, Ріпкинський РС УДМС України в Чернігівській області переходить на окремий графік надання адміністративних послуг. З 20.10.2020 року отримати адміністративну послугу можна буде в підрозділі з 09:00 до 13:00 кожного дня, крім вихідних (неділя, понеділок) за умов дотримання рекомендацій МОЗ України: перебувати у приміщенні однієї особи на 10 кв. м., за відсутності у відвідувачів ознак респіраторних захворювань,  користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами.

Хочемо повідомити, що отримувачі  субсидій надають до органу соціального захисту пакет документів, в тому числі паспорти громадян України, які досягли 14-ти річного віку і старші.

Також нагадуємо, що відповідно до пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 17.03.2020р. №530-ІХ  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)» встановлено,  що оформлення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, у період дії карантину здійснюється за місцем звернення особи.

Прохання до всіх відвідувачів звертатись до підрозділу лише за крайньої необхідності, щоб не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Дякуємо за розуміння!  Будьте здорові!