Фото без опису

2 лютого селищний голова Валерій Костильов разом із керуючою справами Світланою Тризною з робочим візитом відвідали Малинівський старостинський округ.

Під час візиту поспілкувалися з старостою Юлією Бакалійко та депутатом Олегом Астапенко.

Разом обговорили проблемні питання сільської території, з якими звертаються до старости мешканці, та намагалися знайти шляхи їх вирішення.

Одне з пріоритетних завдань Любецької селищної ради – благоустрій населених пунктів громади. Вживатимуться заходи щодо  приведення у належний санітарний стан сіл та селища, а саме: упорядкування та приведення до належного естетичного і санітарного стану прибудинкових та дворових територій, об’єктів масового перебування та відпочинку населення, упорядкування вулиць, доріг та придорожніх смуг, виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ, упорядкування пам’ятників, кладовищ.

Також завітали до Малинівського ЗЗСО І-ІІ ступенів, де мали змогу познайомитися з керівництвом та педагогічним колективом школи, поцікавилися які проблеми хвилюють педагогів. Відбувся обмін думками щодо матеріально-технічного забезпечення школи, освітніх програм, досягнень колективу. Обговорили перспективи розвитку закладу.

На завершення селищний голова  подякував за теплий прийом і висловив своє бачення розвитку як Малинівського старостинського округу, так і всієї громади: «Ми починаємо над цим активно працювати і чекаємо вашої підтримки та пропозицій».