Фото без опису

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Стан освітлення, вулично-дорожньої мережі, озеленення та чистота наших населених пунктів  – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Це - показник рівня участі  громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населених пунктів нашої громади.

Заходи з благоустрою мають на меті не тільки вчити прибирати землю та водойми від забруднення, а й не засмічувати їх, дбати про довкілля не за приписами та розпорядженнями, а щоденно. Зробити турботу про навколишнє середовище нормою життя. Поступати за принципом «Чисто не там де прибирають, а там де не смітять».

Сьогодні, відбулось справжнє трудове свято, що зібрало велику кількість людей. Селищний голова Валерій Костильов та працівники всіх структурних підрозділів апарату ради прийняли участь у першій толоці  2021року. Ми працюємо із задоволенням, на благо наших жителів!

Колектив Комунального закладу Центр надання соціальних послуг Любецької с /р відносно молодий. Створений більше року, кожен член якого має свої індивідуальні риси, захоплення, здібності. Але загальна мета і завдання - надавати жителям громади якісні соціальні послуги, згуртувала людей в єдиний дружній, згуртований, високо професіональний колектив. Незважаючи на індивідуальність роботи (адже в кожного є своя група людей з якими слід постійно працювати) існує тісна взаємодія, коли разом вирішуються спільні проблеми, коли разом напередодні свят, коли разом на толоку, щоб Любеч сяяв чистотою і затишком.

 

Заздалегідь дякуємо вам, дорогі земляки, за небайдужість до проблем благоустрою нашого краю, адже хто, як не ми самі створюємо своє життя, свій побут.

Щоби змінити світ на краще, кожен повинен розпочати зміни із себе, свого світогляду та вчинків!