Фото без описуВ рамках реалізації проєкту «T-ShROOM» - місце дозвілля молоді в с. Тараса Шевченка», який було схвалено за результатами конкурсного відбору в межах Програми DOBRE, 19 жовтня відбувся семінар-тренінг на тему “Бюджет участі для населення Любецької громади”. Під час даного заходу,  учасники семінару натхненно  попрацювали над ідеями, оскільки Бюджет участі (громадський бюджет) дає можливість ініціативним жителям громади, які хочуть втілювати у життя креативні проєкти та знають, як це зробити, реалізовувати власні проєкти за різними напрямами за рахунок коштів місцевого бюджету.

Діяльність відбувається в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».

«Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю виконавців проекту «T-ShROOM» - місце дозвілля молоді в с. Тараса Шевченка»і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID».